Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
 1. Lisa Törnbrant
  07 May, 2024
 2. Lisa Törnbrant
  30 Apr, 2024
 3. Lisa Törnbrant
  16 Apr, 2024
 4. Lisa Törnbrant
  11 Apr, 2024
Välkommen till nya Teletec

Välkommen till nya Teletec

04 Feb, 2021
Thomas Linnaeus

Under det senaste året har vi på Teletec arbetat intensivt med att ta fram en ny hemsida och profil för hela organisationen. Vi har lagt till funktioner och ett gränssnitt som ska underlätta och öka kundupplevelsen. Exempelvis kan man på orderöversikten numer plocka ner fakturor direkt, se godsmärken samt spåra ordar. För alla företag som har flera användare hos oss – kan ni administrera över dessa själva. Ifall ni har nya anställda kan ni lägga in dem i systemet själva, eller om någon har slutat hos er kan ni lika enkelt ta bort dem.

Vi på Teletec är väldigt stolta över vår supportavdelning. För att underlätta för dem har vi även utvecklat verktyg och ett gränssnitt för att våra supporttekniker skall kunna hjälpa er dygnet runt. Inne på nya supportsidorna kan du följa supportärenden, och ta ner patchar samt manualer, läsa FAQ:er och se instruktionsfilmer för varje enskild produkt. Du kan alltså ta del av vår grymma support dygnet runt.

Förutom att Teletec förändras till det yttre har vi även strukturerat om internt. Organisationsmässigt har vi delat upp Sverige i två delar – norr och syd. Kristina Niessner ansvarar över Region Syd, och Mathias Liljedahl ansvarar för Region Norr. I dessa team finns både säljare och support för att underlätta samarbetat vi har tillsammans med er. Under hösten har vi dessutom anställt flera personer för att utöka dessa team och dessa kan ni läsa om här och på våra olika sociala kanaler. Läs mer om Region Syd och Region Norr.

Under en period kommer ni har möjlighet att logga in på vår nya samt gamla hemsida. Hoppas ni gillar vår nya profil.

Välkommen till nya Teletec!

04 Feb, 2021
Skrivet av: Thomas Linnaeus
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT