Dölj

Porttelefoni

PORTTELEFON FÖR DEN PROFESSIONELLA MARKNADEN.

 • Teletec säljer porttelefoner från Paxton och CAME BPT.

   
 

 • Idag har dörrtelefonsystem många möjligheter utöver vad som vanligtvis förväntas. Det är till exempel möjligt att ansluta flera kameror för övervakning och överföring av ringsignalen till din smartphone, så att du kan via telefonen öppna dörren. Systemen kan också kommunicera via Ethernet och mobilenheter och surfplattor kan användas som svarare.

 
 • Net2 Entry är ett smart IP-baserat porttelefonisystem som enkelt kan integreras med Net2-åtkomstkontrollsystemet vid behov. Tillsammans bygger Net2-produkter ett installations- och användarvänligt säkerhetssystem som passar alla typer av egenskaper.

Aktuelle Produkter

 • Prodnr: Produktnummer: 118075

  Net2 PaxLock Pro - Internal White

  PaxLock PRO är nästa generation av batteridrivna dörrbladsläsare, nytt med PaxLock PRO är en uppdaterad modern design, hanterar både EM och MiFARE teknologi. Den kommunicerar med Net2 serverdatorn med låg effekt och Paxtons säkra trådlösa teknik Net2Air. PaxLock PRO används tillsammans med Net2Air Ethernet Accesspunkter (bryggor) för att ge fördelarna med ett trådlöst passersystem. PaxLock PRO är enkel att använda och snabb att montera eftersom den inte är kopplad till elnätet, det är perfekt för innerdörrar. Paxlock PRO passar på dörrar med tjocklek från 35 mm upp till 60 mm.

  -PaxLock PRO programmeras från passersystemet Net2. Informationen sparas i respektive PaxLock PRO så ständig kontakt med Net2 servern är inte nödvändig.
  -Antal tags / kort: 50 000
  -Behörighetsnivåer: 250
  -Tidsscheman: 64
  -Händelser som sparas vid serveravbrott: 16 000
  -Batterier: 4 st AA Alkaline
  -Livslängd batterier (normalt bruk): ca 55 000 öppningar ungefär 2 år
  -Vit eller svart design
  -Vanligtvis 75 öppningar/dag

  Denna Paxlock PRO är avsedd för inomhusbruk

  Stäng
  Net2 PaxLock Pro - Internal White
  Produktnyhet

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!