Dölj

Jobba hos Teletec

Lediga jobb hos Teletec

Till vårt kontor i Stockholm söker vi en specialistsäljare inom passersystem.

Teletec Connect är inne i en expansiv fas och söker därför en driven specialistsäljare inom Passersystem till vårt kontor i Stockholm. Vi söker målmedvetna personer som kan ta ansvar för hela försäljningsprocessen, från nybearbetning till storkundsutveckling.

Arbetsuppgifter
Som Specialistsäljare kommer du att driva bolagets försäljning inom produktområde Passersystem på den nordiska marknaden med fokus på Sverige. På respektive delmarknad kommer du att arbeta tätt tillsammans med, och stötta, de regionsansvariga säljarna där ditt ansvar är att driva försäljningen av Passersystem. Våra kunder är professionella säkerhetsinstallatörer, systemintegratörer, låssmeder och grossister. Du utgår från vårt kontor i Årsta söder om Stockholm och bearbetar kunderna och planerar kundbesök och aktiviteter självständigt. En stor del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och utvecklar affären med nya och befintliga kunder. Du ansvarar för egen säljbudget och rapporterar direkt till bolagets COO.

I arbetsuppgifterna ingår även att genomför produktutbildningar, medverka på mässor och seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att Du har erfarenhet från säkerhetsbranschen, det är dock inget krav. Du är prestigelös, positiv, engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och tycker om teknik och att göra affärer. Du har starkt fokus på att leverera och drivs av att nå och överprestera mot uppsatta mål.

Till din hjälp kommer Du ha fullt stöd från både chefer, kollegor och regionsansvariga säljare. Teletec Connect har bra och genomtänkta värderingar, vi arbetar långsiktigt och erbjuder dig en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och goda villkor. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson för den här rekryteringen

John Väyrynen, COO
E-post: john.vayrynen@teletec.se
Tel: 070-224 76 76


Till vårt kontor i Göteborg söker vi en Regionansvarig säljare.

Teletec är inne i en expansiv fas och söker därför en driven senior säljare till vårt kontor i Göteborg. Vi söker målmedvetna personer som kan ta ansvar för hela försäljningsprocessen, från nybearbetning till storkundsutveckling.

Arbetsuppgifter
Som Regionansvarig säljare kommer du att driva bolagets försäljning inom samtliga produktområden inom din region. Våra kunder är professionella säkerhetsinstallatörer samt grossistledet. Du utgår från vårt kontor och bearbetar kunderna och planerar kundbesök och aktiviteter självständigt. En stor del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och utvecklar affären med nya och befintliga kunder. Du ansvarar för egen säljbudget och rapporterar direkt till bolagets COO.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att Du har erfarenhet från säkerhetsbranschen, det är dock inget krav. Du är prestigelös, positiv, engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och tycker om att göra affärer. Du har starkt fokus på att leverera och drivs av att nå och överprestera mot uppsatta mål.

Till din hjälp kommer Du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Teletec Connect har bra och genomtänkta värderingar, vi arbetar långsiktigt och erbjuder dig en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och goda villkor.

Kontaktperson för den här rekryteringen:

John Väyrynen, COO
E-post: john.vayrynen@teletec.se
Tel: 070-2247676

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!