Dölj

Jobba hos Teletec

Lediga jobb hos Teletec

Välkommen att ansöka om tjänsten som Regionansvarig säljare hos Teletec.

Teletec är inne i en expansiv fas och söker därför en driven senior säljare till region syd. Vi söker målmedvetna personer som kan ta ansvar för hela försäljningsprocessen, från nybearbetning till storkundsutveckling.

Arbetsuppgifter
Som Regionansvarig säljare kommer du att driva bolagets försäljning inom samtliga produktområden inom din region. Våra kunder är professionella säkerhetsinstallatörer, integratörer och grossistledet. Du utgår från hemmakontor och vårt kontor i Göteborg där du bearbetar kunder och planerar kundbesök och aktiviteter självständigt. En stor del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och utvecklar affären med nya och befintliga kunder. Du ansvarar för egen säljbudget, ingår i ett regionsteam och rapporterar till Teamleader och bolagets COO.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet från säkerhetsbranschen, är prestigelös, positiv, engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och tycker om att göra affärer. Du har starkt fokus på att leverera och drivs av att nå och överprestera mot uppsatta mål.

Till din hjälp kommer Du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Teletec Connect har bra och genomtänkta värderingar, vi arbetar långsiktigt och erbjuder dig en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och goda villkor. Kontaktperson för den här rekryteringen:

 

Kontaktperson för den här rekryteringen:

Kristina Niessner, Team Leader region Syd         
kristina@teletec.se
073-646 31 90    

John Väyrynen, COO
E-post: john.vayrynen@teletec.se
Tel: 070-224 76 76

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!