Bli en del av Team Teletec?

Se våra tjänster nedan eller hör av dig med en spontanansökan! 

Laddar ...

Hitta drömjobbet hos oss !


Senior supporttekniker inom inbrottslarm

Teletec har som målsättning att ha marknadens i särklass bästa tekniska support som erbjuder en kundupplevelse utöver det vanliga. Vi söker därför nu en senior supporttekniker med inriktning på inbrottslarm till teamet i Stockholm. Vi söker målmedvetna personer som vill göra skillnad och som kan ta ansvar för hela supportprocessen, från att hantera inkommande supportärenden till att vara med och driva teknisk utveckling.

Som senior supporttekniker kommer du att vara med i ett erfaret team där ni tillsammans hjälper kunder med tekniska frågeställningar, både via telefon, mail, chat och ute på fältet. Kunderna är professionella säkerhetsinstallatörer och systemintegratörer. Du utgår från kontoret i Årsta, strax söder om Stockholm, där du såväl reaktivt som proaktivt hjälper bolagets kunder. En viss del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och stöttar i olika projekt och med driftsättningar. Du ansvarar för din del i kedjan, ingår i ett regionsteam och rapporterar till Teamleader.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Profil

För att klara att prestera väl i denna roll ser vi det som nödvändigt att du har erfarenhet från säkerhetsbranschen. Som person är du prestigelös, positiv, engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och tycker givetvis om att hjälpa kunder. Du har starkt fokus på att leverera och drivs av att nå och överprestera mot uppsatta mål. Du har minst fem års erfarenhet av inbrottslarm och behärskar vanligt förekommande inbrottslarmsystem och relevanta kringliggande produkter. Vi ser gärna att du har erfarenhet att hålla i utbildningar och är en person som kan vara med och utveckla supporttjänster. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från leverantörsledet eller från installationsledet där du jobbat med support eller installation av relevanta produkter.

Till din hjälp kommer du att ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Teletec har bra och genomtänkta värderingar, arbetar långsiktigt och erbjuder dig en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och goda villkor.

Är det dig vi söker?

Kontaktperson för den här rekryteringen:

Peter Freander, VD
E-post: peter.freander@teletec.se
Tel: 070-546 76 56

COPYRIGHT © 2021. TELETEC CONNECT