Dölj

Jobba hos Teletec

Lediga jobb hos Teletec

Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi nu en CCTV-tekniker till vårt supportteam.

I rollen som supporttekniker hjälper du i första hand våra återförsäljare med teknisk support inom CCTV. Du kommer i huvudsak specialiseras på vårt CCTV-sortiment vilket innefattar både hård- och mjukvara. Främst sker support via telefon, men delvis även på plats vid supportcenter dit våra återförsäljare kan vända sig vid behov av support och rådgivning. I arbetet ingår också RMA service och förkonfigureringar av system. Tjänsten kommer även innefatta tillfällen då du behöver hålla utbildningar för våra återförsäljare (resor kan förekomma). Teletecs support är mitt i en utvecklingsfas där vi bl.a. jobbar med att göra vår support mer digital.

Kvalifikationer och erfarenhet!

Vi ser helst att du har några års erfarenhet från installation/service/support/driftsättning av CCTV anläggningar. Erfarenhet av Dahua och Samsungs/ Hanwha system är meriterande. Du har självklart god kunskap i att arbeta med PC, du har goda kunskaper i IP/nätverk. Som person är du stresstålig, ordningsam och mycket serviceinriktad. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och har lätt att ta till dig av ny teknik. Du är kommunikativ och utåtriktad med god social kompetens som trivs i högt tempo med mål att nå bästa möjliga kundnöjdhet. Självklart är du en Teamplayer! Minst gymnasial utbildning. Ålder är irrelevant då vi värderar personlighet och erfarenhet högre.

Vi erbjuder en fast attraktiv tjänst, goda utvecklingsmöjligheter och en trevlig kontorsmiljö i Årsta. Supporten är ett team på 7 personer fördelade på specialistområdena Inbrott, CCTV, passerkontroll och brandlarm. Goda kunskaper i svenska är ett krav och engelska önskvärt.

Intresserad och vill veta mer?

Kontakta Peter Lundvall (supportchef) 08-6021647, mail: peter.lundvall@teletec.se Ansökningarna behandlas löpande. Tjänsten skall tillsättas i augusti/ september 2019.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!