Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
 1. Lisa Törnbrant
  11 Apr, 2024
 2. Lisa Törnbrant
  26 Mar, 2024
 3. Lisa Törnbrant
  23 Feb, 2024
 4. Lisa Törnbrant
  20 Feb, 2024
 5. Lisa Törnbrant
  15 Feb, 2024
Möt vårt Paxton-team!

Möt vårt Paxton-team!

23 Feb, 2024
Lisa Törnbrant

Vi på Teletec är stolta över att presentera våra främsta specialister inom Paxton Passersystem: Linus, Jack och Morgan. Deras expertis och engagemang blir en grundsten i vårt arbete med att främja Paxtons närvaro på den svenska marknaden.

Vad är Paxton?

Paxton är ett brittiskt företag som specialiserar sig på passerkontroll-, videomanagement (VMS) och porttelefonisystem. Med verksamhet i 42 länder och en installation av cirka 30 000 system årligen, demonstrerar Paxton sin ledande ställning i branschen. Företaget, med 38 års erfarenhet och över 400 anställda globalt, är känt för sin innovation och kvalitet, vilket bekräftas av dess ISO 9001 och 14001 certifieringar.  Upptäck Paxton – där avancerad teknologi möter pålitlig säkerhet.

Möt Teamet bakom Paxton hos oss på Teletec

Morgan Krantz, med en imponerande bakgrund i säkerhetsbranschen sedan 1987, spelar Morgan en viktig nyckelroll som specialistsäljare inom passersystem hos oss på Teletec. Som specialistsäljare för passersystem bidrar Morgan inte bara med sin omfattande expertis och drivkraft; han är också aktiv över hela landet. Morgan besöker gärna er för att personligen demonstrera Paxtons produkter och hjälpa er till bra affärsmöjligheter. Dessutom står han till förfogande för att tillsammans med ert team presentera systemet för era potensiella kunder när önskemål finns.

För att prata mer om Paxton, boka ett möte med Morgan här >>


Morgan, vad tycker du är unikt med Paxton och vad gör dig motiverad i arbetet kring passersystemet?  ” hm.. utöver 5års garanti, fria uppdateringar och licensfria lösningar.. Jag tycker att Paxton10 och kombinationen med dörrcentralerna, läsare i kombination med kameror är riktigt bra. Men det bästa är funktionen med Multi-site och det superenkla och säkra sättet att administrera olika användares ( smarta nycklar) dvs blåtandsnycklarna i systemet. Det som motiverar mig i mitt arbeta är mina härliga kollegor och den dagliga kontakten med alla våra fantastiska kunder som jag får möjligheten att träffa och prata med.” 


Linus Hallgren är en annan nyckelperson i teamet och han sitter som säljare på vårt kontor i Stockholm. Med sin djupgående förståelse för systemen och dess potential blir han en viktig tillgång. Linus är alltid tillgänglig på kontoret i Stockholm, där han med sin kompetens inom Paxton utgör en viktig del av teamet. Tack vare sin förmåga att snabbt identifiera rätt lösning för varje unikt projekt, blir han en värdefull resurs och en faktor för er framgång. 

 

Linus, vad utmärker Paxton10 mest för dig?
"Ett, Paxton10 är en mycket kompetent plattform och är dessutom lätt att arbeta med. Två, Paxton10 är lätt att drifta och ger dig möjligheteten att utnyttja funktionen multi-site som skapar stora möjligheter. Till sist så har vi nummer tre, vi har en bra support och ett bra samarbete med Paxton som ger våra kunder trygghet vid installation. Det är också en snygg och tilltalande design!"


Jack Norling, vår supporttekniker inom passersystem och CCTV. Med hans tekniska bakgrund och tidigare erfarenhet som installatör är han mycket skicklig i rollen, och han har en förmåga att intuitivt förstå och adressera kunders behov. Han är ett tryggt tekniskt stöd vid installation eller vid driftstörningar, och kan även hjälpa till med systemdesign. Jack har även svart bälte när det kommer till frågor kring el och signaler vilket är en värdefull och kompletterande tillgång i teamet. 

 

Jack, vad skulle du säga är det vanligaste frågorna eller utmaningarna kunderna stöter på gällande Paxton?

”Jag skulle nog säga att de vanligaste problemen är att folk tappar kontakt med dörrcentralen och lösningen är oftast inte svårare än att den behöver en firmware-uppdatering.”


Vill du veta mer om Paxton? 

Tillsammans bildar Linus, Jack och Morgan en dynamisk trio vars komplementära färdigheter och gemensamma vision driver Paxton framåt på den svenska marknaden.

Är du nyfiken på Paxton? Om du är i närheten av Årsta, kan Linus ge dig en inblick. Eller varför inte boka ett möte med Morgan för att utforska skräddarsydda lösningar för just dina behov?
Och kom ihåg, när du väl är en del av Paxton-familjen, är Jack aldrig långt borta för att ge dig den support du behöver.

Kolla in Paxton Passersystem här >>
Kolla in Paxton10 utbudet här >>
Kolla in Paxton Net2 Entry här >> 

23 Feb, 2024
Skrivet av: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT