Dölj

Paxton10 - Video- och passersystem i ett system

Vilket passersystem passar bäst för din fastighet?

- Med 1000-tals proffesionella återförsäljare runt om i Norden kan vi hjälpa dig

Har du hittat hit är du troligtvis ute efter ett passersystem till din fastighet eller kanske nyfiken på vad marknaden har att erbjuda när det gäller passersystem 2020. Vi på Teletec har ett långtgående samarbete med Paxton som är en stor tillverkare av pasersystem för den europeiska markanden. Med deras senaste release som fått namnet Paxton10 kombineras passerkontroll- och videohantering i ett och samma system vilket ger många fördelar säkerhetsmässigt men också enkelheten. Paxton10 är en mångsidig lösning som passar byggnader av alla typer och storlekar.

En av de vanligste frågorna en installatör får är "hur kommer jag åt mitt system från distans?" Med Paxton10 installerat i din fastighet når du systemet från den webbaserade programvaran, vilket innebär att du kan övervaka din anläggning från vilken enhet som helst, var som helst och när som helst. Paxton10 är designad med absolut enkelhet i åtanke och använder den senaste tekniken för att ge dig kraftfull säkerhet, utan komplicerad systemhantering. Paxton10 är lätt att använda och ger dig ett enkelt sätt att framtidssäkra din byggnads säkerhet.

 

Teletec är den ledande distributören av säkerhetslösningar i Norden och har tusentals proffesionella återförsäljare runt om i Norden som arbetar med våra produkter. Vi är otroligt inspirerade av nya Paxton10 och hjälper dig gärna att komma i kontakt med en av våra installatörer. Ta chansen och ring vår specialist Martin Thor som kan hjälpa dig eller fyll i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort.

Vill du veta mer om Paxton10?

Captcha

* Obligatoriska fält

 


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!