Laddar ...

Illuminator IR Vario i8-1

Raytecs marknadsledande IR-paneler är ett måste i många kamerainstallationer framförallt utomhus för att säkerställa användbara bilder i mörker. IR ljuset är osynligt för mänskliga ögat men en kamera med "äkta" nattfunktion (mekaniskt IR-filter) kan fånga ljuset och generera en bild god nog för att urskilja detaljer även i de mörkaste miljöerna. En annan fördel med att använda IR ljus är att kameran kan använda sig av en snabbare slutartid och därmed generera skarpare bilder och bibehålla önskad bildtakt. Raytec VARIO är en unik belysningsprodukt på marknaden med anpassningsbara linser som enkelt skjuts in framför dioderna för att variera ljusbilden på plats och med fjärrkontroll för att förenkla installationsförfarandet. VARIO har också en ny teknik för att sprida ljuset jämnare över övervakningsplatsen och minimera risken för överexponering av bilden i vissa områden.

E-Nummer: 6382522
Produktnummer: 113500
Lagertyp: Lagervara
I Lager

Raytecs marknadsledande IR-paneler är ett måste i många kamerainstallationer framförallt utomhus för att säkerställa användbara bilder i mörker. IR ljuset är osynligt för mänskliga ögat men en kamera med "äkta" nattfunktion (mekaniskt IR-filter) kan fånga ljuset och generera en bild god nog för att urskilja detaljer även i de mörkaste miljöerna. En annan fördel med att använda IR ljus är att kameran kan använda sig av en snabbare slutartid och därmed generera skarpare bilder och bibehålla önskad bildtakt.

Raytec VARIO är en unik belysningsprodukt på marknaden med anpassningsbara linser som enkelt skjuts in framför dioderna för att variera ljusbilden på plats och med fjärrkontroll för att förenkla installationsförfarandet. VARIO har också en ny teknik för att sprida ljuset jämnare över övervakningsplatsen och minimera risken för överexponering av bilden i vissa områden.

Produktdemo

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Specifikationer
Produktnamn Illuminator IR Vario i8-1
Tillverkare RAYTEC
E-nummer 6382522
Belysningstyp Infraröd
Spridningsvinkel (max) 60°
Spridningsvinkel (min) 10°
Strömförsörjning 12V DC, 24V AC, 24V DC
Max Räckvidd 220m
Strömförbrukning 48W
COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT