Teletec M2M Subscription

Teletec M2M abonnemang är ett SIM-kort för säker överföring via mobilnätet och anpassat för IoT enheter som exempelvis larmsändare.

Läs mer Läs mindre
Producent: Teletec
Artikelnr: 115373
Lagertyp: Lagervara
I Lager

Teletec M2M abonnemang är ett SIM-kort som används för säker överföring via mobilnätet och anpassat för IoT enheter som exempelvis larmsändare. Korten säljs som ett abonnemang med en löptid av 12 månader.

SIM-kortet har en begränsad datamängd per månad enligt de tjänstespecifika villkoren.
Datamängden är normalt fullt tillräcklig för för samtliga av våra larmsystem. Om Nookbox eller Ksenia skall skicka streamad video kan dessa kort endast användas på backup kanalen där normal kommunikation sker via fast IP.

Teletec M2M fungerar direkt vid installationen och fakturering sker årsvis till aktuellt listpris för kortet. Korten kan sägas upp senast 1 månad innan utgångsdatum via supportsidorna på teletec.se.

 

Administration och översyn av era befintliga M2M-kort hittar ni under supportsidorna och fliken "Min Sida"

Klicka här för att ta er direkt till administrationssidorna för M2M >>

 

Snabbfakta Teletec M2M, SIM-kort för IP-larmsändare

- Fungerar direkt
- IoT
- Roamingkort
- Fungerar i hela Europa
- Förlängning sker automatiskt om inte uppsägning sker
- Listpriset gäller även för kommande perioder
- Inga trafikavgifter
- Inga dolda kostnader

Observera att Teletec M2M ej har stöd för utgående SMS eller röstsamtal. SIM-kortet är däremot öppet för inkommande SMS som kan behövas för att aktivera fjärrservice av centralapparat.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT