Switch GS1350-18HP

Zyxel 16-portars gigabit-switch Poe med 250W budget och stöd för fjärråtkomst via NebulaFlex.

Läs mer Läs mindre
Producent: Zyxel
E-Nummer: 5171811
Artikelnr: 118903
Lagertyp: Lagervara
I Lager

GS1350 är en Smart Managed Layer 2 switch med 16 Gigabit PoE+ portar. Switchen har stöd för NebulaFlex med användbara funktioner som ger fjärråtkomst via molntjänsten Nebula. Detta möjliggör till exempel att kunna stänga och slå på PoE matning på portar vid felsökning och service utan att behöva vara på plats.

- 2 Gigabit LAN RJ-45/SFP upplänk
- 16 Gigabit portar 802.3at PoE+, total PoE effekt 250W
- Continuous PoE to support your Cameras with uninterrupted power delivery during switch updates and maintenance
- Fläktlös kostnadseffektiv switch med managering via molnet
- Stöd för Zyxels molntjänst Nebula för att kunna förena flera enheter som trådlösa enheter, switchar och brandväggar med Nebulastöd under gemensam plattform   
- Kom åt samtliga molnenheter vart som helst, när som helst med Nebula APP:en.

 

Ett flexibelt och enkelt sätt att hantera din switch

GS1350 kan användas i två lägen genom att nyttja Zyxels NebulaFlex Pro. Byt enkelt mellan fristående och vår Nebula molnhanteringsplattform med ett 1 ÅRS prenumeration på tjänsten Pro Pack, när som helst med bara några klick. Du kommer enkelt åt avancerade funktioner som VLAN, Quality of Service (QoS), IGMP Snooping, Link Aggregation (LAG), oavsett om du väljer ett intuitivt webbaserat GUI eller den molnbaserade hanteringsplattformen Nebula. GS1350 möjliggör molnhantering med Zyxels NebulaFlex Pro för att skydda din data genom att ha flexibiliteten att kunna dra nytta av molnet när det passar dig. Du kan se statusen för din nätverksenhet och utföra fjärrkonfigurationer var och när som helst.

- Med NebulaFlex Pro kan användarna växla flexibelt mellan fristående hantering och Nebula molnhantering med ett bundlat 1-års Pro Pack
- Fristående lösning: Enkel hantering och installation med webbaserat grafiskt användargränssnitt
- Nebula Cloud: Nebula Cloud möjliggör enkel distribution och agil nätverkshantering utan att behöva installera programvara eller en styrenhet
- Stor effektbudget Smart managed switchdesign inifrån och ut.

GS1350 levereras med ny hårdvara och programvara för att bredda användarupplevelsen och kontrollen, inklusive intuitiva funktioner som en One-touch ’Restore’knapp och Cloud/PoE LED-indikatorer på frontpanelen.

Vilka fördelar har central hantering?
Switcharna i GS1350-serien kan kopplas till vår intuitiva Nebula molnhantering bundlat med 1 ÅRS prenumeration på tjänsten Pro Pack. Hantera din switch via Nebula Control Center för att konfigurera din switch eller följ statusen i realtid när och var som helst. Du kan dessutom fjärrhantera flera enheter eller platser via det intuitiva grafiska gränssnittet utan att du behöver installera ytterligare maskinvara och programvara.

Är du inte redo för molnet... riktigt än?
Inte redo för molnet? Inga problem. GS1350-serien erbjuder traditionell konfiguration i fristående läge via sitt intuitiva och användarvänliga lokala webbaserade gränssnitt, samtidigt som den ger dig flexibiliteten att styra centralt via Nebula när du är redo.

Utrustad med upplänkportar.
Stöder koppar- och fiber-upplänkportar för uppkoppling till kärnnätverk utan att ta upp några PoE- portar för drivna enheter.

Stöd för intelligent PoE med stor 130 W-budget.
GS1350-12HP erbjuder PoE +30-watt (802.3 at) till varje port med en stor PoE-budget på 130 W. Intelligent PoE+ möjliggör leverans av endast den effekt som faktiskt krävs av enheterna som är anslutna till switchen. Denna strategi gör det möjligt att stödja fler PoE-enheter på en enda switch jämfört med traditionella smart hanterade växlar, och stödjer effektslukande enheter som IP-kameror och trådlösa accesstpunkter.

Automatisk återställning av drivna enheter
Switcharna i GS1350-serien har Auto PD Recovery-kapacitet och kan på ett intelligent sätt detektera problem och automatiskt återställa efter felfunktion hos drivna enheter, vilket inte bara minskar truck rolls, utan även förkortar återställningstiden markant.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT