Redwall PIR Detector SIP-3020-IP

IP Redwall V-seriens PIR-detektor för mellanstora utomhusområden, designad för att förbättra CCTV-applikationer, med detekteringsområde på 30 m x 20 m.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 113806
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager
Få en överlägsen säkerhet och övervakning med IP Redwall V-seriens SIP-3020 IP detektor. Den är perfekt för mellanstora utomhusområden och är speciellt designad för att förbättra CCTV-applikationer. Med en imponerande täckning på 30 m x 20 m kommer ingen misstänkt aktivitet att undgå din uppmärksamhet. Detektorns intelligenta PIR-detektionssystem garanterar att varje rörelse upptäcks snabbt och tillförlitligt. Den automatiska känslighetsanpassningen till omgivningstemperaturen och ljuset säkerställer att du alltid har optimal detektering, oavsett väderförhållanden. Med den avancerade detektionsalgoritmen får du exakta och pålitliga resultat varje gång. Tre dubbla pyro-element med patenterad Double Conductive Shielding-teknologi minimerar risken för falsklarm och ger en hög grad av tillförlitlighet. För att skydda mot sabotage och manipulation är detektorn utrustad med anti-vandalismfunktioner såsom anti-maskering och anti-rotation med en 3-axlig accelerometer. Detta garanterar att detektorn förblir intakt och fungerar korrekt även i utmanande situationer. Med en monteringshöjd på mellan 2,3 och 4 meter kan du enkelt anpassa installationen efter behov och säkerställa optimal täckning. Dessutom kan du individuellt justera känsligheten för när- och fjärr-detekteringszonerna för att få skräddarsydd övervakning. Välj den bästa detektionslogiken för att anpassa detektorns beteende efter dina specifika behov. Justera även alarmintervalltiden för att skapa en anpassad lösning för din övervakning. Denna detektor är PoE-kompatibel och integreras sömlöst med ledande VMS-plattformar för en komplett och kraftfull övervakningslösning. Investera i IP Redwall V-seriens PIR-detektor och få en pålitlig och avancerad säkerhetslösning för dina mellanstora utomhusområden. Med dess imponerande funktioner och tillförlitlighet är den det perfekta valet för att stärka din CCTV-övervakning och skydda din verksamhet.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT