Shock Detector CD550

Chockdetektorn CD 550 kan användas på fönster och dörrar. Detektorn är utvecklad för att skydda byggnadselement, den detekterar alla försök till inbrott med verktyg som skapar kraftiga vibrationer och även explosioner.

Läs mer Läs mindre
Producent: Alarmtech
E-Nummer: 6309780
Artikelnr: 119179
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Chockdetektorn CD 550 kan användas på fönster och dörrar.

Detektorn är utvecklad för att skydda byggnadselement, den detekterar alla försök till inbrott med verktyg som skapar kraftiga vibrationer och även explosioner. Detektorn känner av vibrationer med hög amplitud och kort varaktighet.

CD 500 har en digital signalbehandling (DSP) med en avancerad detekteringsalgoritm. Detta innebär att detektorn har hög detekteringsförmåga och hög immunitet mot störningar i miljön. Detektorn CD 500 har 4 valbara fördefinierade känslighetsnivåer.

Den innehåller en pulsräknare (valbar från 1 till 4 pulser) som utlöser larm efter det antal pulser som skett. En explosionskanal åsidosätter pulsräknaren oavsett antal pulser och känslighetsinställning.

Chockdetektorn kan användas på material med flera delar såsom fönster-/dörrkarmar, tegelväggar där stor kraft används för intrång.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT