Emergency Light U-25

Hänvisningsarmatur LED 25m U25 är en dubbelsidig armatur med starka lysdioder och lång brinntid. Låg energiförbrukning, låga underhållskostnader och lång livslängd kombinerat med ett självtestande system och en modern och tillförlitlig teknik gör armaturen till ett val för enkelhet, säkerhet och framtid.

Läs mer Läs mindre
E-Nummer: 7350550
Artikelnr: 113003
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

SAC-U-25 Hänvisningsarmatur

Hänvisningsarmatur LED 25m U25 är en dubbelsidig armatur med starka lysdioder och lång brinntid. Låg energiförbrukning, låga underhållskostnader och lång livslängd kombinerat med ett självtestande system och en modern och tillförlitlig teknik gör armaturen till ett val för enkelhet, säkerhet och framtid. Uppfyller kraven enligt EN 60598-2-22. Armaturen är lämplig för alla typer av installationer såsom butiker, skolor, hotell, flygplatser, kontor, sjukhus, kyrkor m.m.

Systemets självtestfunktion gör att slutkund ej behöver genomföra månadsvisa testkörningar. Vid självtest kontrolleras ljusfunktion, elektronik och batterier. Testet sker en gång i veckan och vid fel indikeras detta av diod på armaturens sida. Produkten har NI-MH batterier för en miljövänlig drift och dessa byts ca vart 5:e år.

Allt du behöver ingår:

  • Samtliga piktogram för de vanligaste utföranden (Pil höger, vänster och ner)
  • Montagetillbehör för tak, vägg, sida (s.k. flaggmontering) medföljer
  • Övervakad med ett självtestande system
  • Aluminiumhus och akrylglas
  • Inbyggd batteribackup (upp till 3 tim nöddrift)
  • Klarar av permanentdrift eller nöddrift
  • Arbetstemperatur -10°C till +55°C.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT