PSP KEYPAD TRANCIEVER LCD/PROX HS2LCDRFPRO8E4

HS2LCDRFP är en knappsats med textdisplay och inbyggd proxläsare samt radiotransceiver för trådlös utbyggnad av PSP larmsystem.

Läs mer Läs mindre
Producent: DSC
E-Nummer: 6310277
Artikelnr: 118712
I Lager

HS2LCDRFP är en knappsats med textdisplay och inbyggd proxläsare samt radiotransceiver för trådlös utbyggnad av PSP larmsystem. Stor blå LCD-display med svensk text. Fritt programmerbara texter för sektioner/larmområden. Händelseminnet kan avläsas på displayen. Har 5 funktionsknappar för kortkommandon, 3 nödknappar samt skruvanslutning för trådbunden sektionsingång eller PGM-utgång. Knappsatsen ansluts med 4-ledare. Kan inte kombineras med radiotransceiver HSM2HOST. Strömförbrukning: 55-105 mA.

1st proxtag medföljer i förpackningen.

HS2LCDRFP är en knappsats med textdisplay och inbyggd proxläsare samt radiotransceiver för trådlös utbyggnad av PSP larmsystem. Stor blå LCD-display med svensk text. Fritt programmerbara texter för sektioner/larmområden. Händelseminnet kan avläsas på displayen. Har 5 funktionsknappar för kortkommandon, 3 nödknappar samt skruvanslutning för trådbunden sektionsingång eller PGM-utgång. Knappsatsen ansluts med 4-ledare. Kan inte kombineras med radiotransceiver HSM2HOST. Strömförbrukning: 55-105 mA.

1st proxtag medföljer i förpackningen.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT