IQ Wired To Wireless translator

IQ Wired to Wireless låter dig kryptera och ansluta upp till 8 trådbundna sektioner att skickas trådlöst via PowerG till IQ Panel.Den är enkel att installera och den perfekta lösningen för att byta ut befintliga trådbundna system att passa IQ Panel.

Läs mer Läs mindre
Producent: Qolsys
Artikelnr: 119918
Lagertyp: Lagervara
I Lager

IQ Wired to Wireless låter dig kryptera och ansluta upp till 8 trådbundna sektioner att skickas trådlöst via PowerG till IQ Panel.
Den är enkel att installera och den perfekta lösningen för att byta ut befintliga trådbundna system att passa IQ Panel. Med denna modul kan du Integrera trådbunden hårdvara från NEO till PowerG-ekosystemet såsom upp till fyra trådbundna manöverpaneler, fyra HSM2108 och ett HSM2300. Möjlighet till att ansluta trådbundna sirener, blixtljus och tillgång till 4 PGM utgångar. 2 extra oberoende AUX-utgångar (AUX 2 används endast för branddetektorer). Stöd för upp till 18 konventionella 2-tråds rökdetektorer
Samma fina teknik som övriga PowerG familjen som t.ex. två-vägskommunikation. Övervakad strömförsörjning.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT