Power Supply ViP 24VDC/6.5A PSV-2465-12-FC

Power supply unit with ViP (Voltage in Parallel) function, 24 VDC 6.5 A. Fuse card 24V with 6 outputs.

Läs mer Läs mindre
Producent: Alarmtech
E-Nummer: 5240148
Artikelnr: 116351
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Strömförsörjning som modul monterad på DIN-skena med ViP (Voltage in Parallell) funktion, 24 VDC 6,5 A. Med säkringskort som har 6 dubbla utgångar för ex. dörrar.

Enheten har skydd mot kortslutning och överbelastning. Indikering för nätbortfall, lågutspänning, batterifel samt säkringsfel sker med LED och aktiverar separata utgångar med reläer. Plats för 2 st 12 V 12 Ah ackumulatorer.

Säkringskortet är konstruerat för 24 V och har 6 dubbla säkringar, en i utgång för plus och en utgång för minus. Varje säkring har en krets som känner av om den är hel eller trasig, en trasig säkring indikeras med röd lysdiod (LED). Kortet har ett utgångsrelä NC för signalering av summa säkringsfel. Det finns också en krets som indikerar med grön lysdiod (LED) att inspänningen till kortet ligger mellan 20-27,6 V. Säkringskortet har också jordfelskrets till (+) och (-) justerbar för att säkerställa att inte jordströmmar stör anläggningen.

Skåpet ger plats för egen utrustning i t.ex. passagekontroll-, larm-, brand- eller styrsystem som enkelt kan monteras på DIN-racket i skåpet. Med en unik montageplatta med utstansade hål kan egna kort/elektronik enkelt monteras på montageplattan och därefter sättas fast på DIN-skenan. Detta görs med bifogade plastdistanser. Skåpet har för extra säkerhet öppnings- och bortbrytningsskydd.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT