Redwall PIR Detector SIP-4010/5

Utomhus-PIR-detektor med krypzon, täckning på 40 m x 10 m (huvudområde) och 6 m x 9 m (krypzon), designad för att aktivera CCTV-system och PTZ-kamerakontroll.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 115803
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager
Få en överlägsen övervakning och säkerhet med SIP-4010/5 utomhus PIR-detektor med krypzon. Med en imponerande täckning på 40 m x 10 m för huvudområdet och 6 m x 9 m för krypzonen kommer ingen misstänkt rörelse att undgå uppmärksamhet. Detektorn är utformad för att aktivera CCTV-system och ge kontroll över PTZ-kameror, vilket ger dig en komplett och kraftfull lösning för din säkerhetsövervakning. Intelligent PIR-detektionssystem säkerställer att varje rörelse upptäcks pålitligt och snabbt. Dessutom hanterar den automatiska känslighetsanpassningen till omgivningstemperatur och ljus för att ge optimal detektering under alla förhållanden. Med en avancerade detektionsalgoritm får du exakta och pålitliga resultat varje gång. Den är utrustad med tre dubbla pyro-element och patenterad Double Conductive Shielding-teknologi, vilket minskar risken för falsklarm och ger en högre grad av tillförlitlighet. För att skydda mot sabotage och manipulation har detektorn anti-vandalismfunktioner såsom anti-mask och anti-rotation med en 3-axlig accelerometer. Därigenom säkerställs att din övervakning förblir intakt och fungerar korrekt även i utmanande situationer. Med en flexibel monteringshöjd på mellan 2,3 och 4 meter kan du enkelt anpassa installationen efter specifika behov och säkerställa optimal täckning. Du kan även justera känsligheten oberoende för kryp- och när-/fjärr-detekteringszoner för att få optimal övervakning. Välj den bästa detektionslogiken och detektionsområdet genom inställningarna för att skapa en anpassad lösning som passar objektets unika behov. Med oberoende N.C. och N.O. utgångar ger detektorn dig flexibilitet och möjlighet att anpassa integrationen med ditt övervakningssystem. Dessutom kan du justera alarmintervalltiden för att skapa den perfekta övervakningslösningen för dig. Investera i vår utomhus PIR-detektor med krypzon och få en pålitlig och avancerad säkerhetslösning. Med dess imponerande funktioner, tillförlitlighet och flexibilitet är den det perfekta valet för att stärka din säkerhetsövervakning och skydda ditt utomhusområde.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT