Redwall PIR Detector SIP-4010

Utomhus-PIR-detektor för mellanstora utomhusområden, designad för att förbättra CCTV-applikationer, med ett övervakningsområde på 40 m x 10 m.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 115802
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager
Förbättra övervakningen av dina mellanstora utomhusområden med en kraftfull utomhus-PIR-detektor. Med ett täckningsområde på 40 m x 10 m missas inga detaljer. Den intelligenta PIR-detektorn anpassar sig automatiskt till rådande temperatur och ljusförhållanden, vilket ger tillförlitlig detektering. Med avancerad detektionsalgoritm och patenterad skärmning mot yttre störningar ger den exakt och pålitlig prestanda. Den är också utrustad med anti-vandalismfunktioner såsom anti-maskering och anti-rotation med en 3-axlig accelerometer, vilket gör den robust och svår att manipulera. Med en monteringshöjd på mellan 2,3 till 4 meter kan man anpassa installationen efter de flesta behoven. Dessutom erbjuder Redwall oberoende känslighetskontroll för när- och fjärr-detekterings zonerna, vilket erbjuder flexibilitet och precision i övervakningssystemet. Oavsett om du behöver övervaka en parkeringsplats, ett lager eller något annat utomhusområde, kommer IP Redwall V-seriens PIR-detektor att ge dig den tillförlitlighet och funktionalitet du behöver. Säkerställ trygghet och skydd med denna professionella lösning för övervakning av mellanstora utomhusområden.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT