Nytt kamerasystem installerat i
ICA MAXI, Enköping

ICA MAXI i Enköping har under våren installerat ett nytt kamerasystem med Samungs WiseNet III serie och mjukvaran Aimetis Symphony.

Det här känns riktigt bra! Detta kommer att hjälpa oss mycket i vårt svinnarbete. Dels avskräcker vi många, samtidigt så hjälper det oss att identifiera händelser på ett bra sätt säger Peter Borg, butikschef på Ica Maxi Enköping.

 
  • ICA MAXI hade sedan tidigare kameraövervakningssystem men ville ha ett bättre system för att ytterligare minska svinnet i butiken. Efter en grundlig upphandling där 7 anbud togs in föll valet på Uppsala Teknik och Säkerhet , UTS. UTS hade offererat en anläggning med Samsungs nya WiseNet III serie och mjukvaran Aimetis Symphony.

    Det lätthanterliga användargränssnittet och bildkvalitén gjorde oss direkt intresserade, säger Peter Borg.

Systemet består av 87st kameror som är installerade på en kraftfull server för bästa prestanda

Ulf Holmström VD på UTS är mycket positiv när han berättar om uppdraget. Både vi och Peter är mycket nöjda med resultatet och installationen gick mycket bra. Jag tror det är det BÄSTA systemet vi driftsatt någonsin, säger Ulf Holmström.

UTS arbetar sedan 2005 som projektör, konstruktör och installatör av kompletta kamerabevakningslösningar, allt från enklare system med ett fåtal kameror till stora komplexa lösningar med avancerad videoanalys.

UTS har gjort ett mycket bra jobb, bilderna från vårt nya kamerasystem är otroligt skarpa och klara och systemet är väldigt lätthanterat säger Peter Borg.

För mer information om Samsung Wisenet III serie och Aimetis Symphony kontakta oss på Teletec så berättar vi mer!

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT