Net2 Plus demo case

Demonstrationsenhet för Paxton Net2

Läs mer Läs mindre
Producent: Paxton
Artikelnr: 118977
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Om – Demonstrationsenheterna för Net2 kan tas till kundens lokaler och användas till att demonstrera Net2-systemet. Det är större chans att kunden lägger en beställning om han/hon får se och använda systemet.

Demonstrationslådorna för Net2 innehåller en styrenhet, en beröringsfri läsare, en KP-knappsats med beröringsfri läsare, tre passerbrickor och PC-programvara. Varje enhet ansluter olika, beroende på typen av styrenhet.

Till skillnad från resten av produktutbudet kan demonstrationsutrustning beställas direkt från Paxton. Då utrustningen används till att sälja Net2-system säljs den till ett kraftigt reducerat pris.

Installation – Lådorna levereras redo för användning. När PC-programvaran har installerats är lådorna anslutna till datorn.

Användning – Användningen av systemet är identisk med ett vanligt Net2-system för en enskild dörr. All konfiguration och alla användarändringar hanteras från datorn. Om så krävs kan lådan anslutas till olika datorer.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT