Net2 Entry Touch panel, surface mount

Smart IP-baserad porttelefon kan integreras med Net2

Läs mer Läs mindre
Producent: Paxton
Artikelnr: 116434
Lagertyp: Lagervara
I Lager

Net2 Entry är en smart IP-baserad porttelefon som vid behov enkelt kan integreras med Net2 Passersystem. Besökare kan identifieras via video innan de släpps in i fastigheten. Med en Net2 Entry dörrcentral kan man enkelt ansluta lås för att kunna öppna dörren från en svarsapparat.Tillsammans bildar Net2-produkterna ett installations- och användarvänligt säkerhetssystem som passar alla typer av fastigheter.

Net2 Entry Touch är en exklusiv portapparat med touchskärm. Kamera med IR belysning säkerställer bra bild även nattetid. Kameran har pan/tilt funktion, justerbar i höjd och sidled. Portapparetens knappsats är bakgrundsbelyst.
Kortläsaren som finns på portapparaten läser EM kort, Paxton kort samt Mifare kort.
Programmering av kortläsaren görs från passersystemets mjukvara Net2.  

Portapparaten till Net2 Entry är en robust enhet som används för både porttelefon-funktioner och passerkontroll. Strömförsörjningen sker genom Power over Ethernet (PoE, IEEE 802.3af) och kommunikationen med andra delar av systemet sker via IPv6, vilket möjliggör en enkel "Plug and Play-installation" där alla anslutna enheter automatiskt detekteras av systemet.

• Omgivning/miljö: Inom- eller utomhusbruk (IP55)
• Temperatur: -20°C till +50°C 

Klicka här för att ladda hem Net2 Entry Configuration Utility. Detta är ett verktyg för konfiguration av Net2 Entry, men inget krav för driftsättning av systemet.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT