Net2 Entry - Touch panel, flush mount

Entry är fungerar fristående eller till Paxton Net2 och Paxton10 

Läs mer Läs mindre
Producent: Paxton
Artikelnr: 118268
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Om – Entry är ett dörrinträdesystem som fungerar fristående eller vid sidan av Paxtons Net2 -åtkomstkontroll eller Paxton10, åtkomstkontroll och videohantering, som kombinerar dörrinträde med viktiga funktioner i vår åtkomstkontrollprogramvara. Entrys pekskärm är en premium extern panel för användning med Paxtons passersystem Entry. Innehåller en kvalitet 7-tums färgpekskärm med anpassningsalternativ, pekskärmen har en utlösning för användning med T-Loop-antenn för användare med hörapparater och avancerad ljudbehandling för hög trafikområden vilket gör den lämplig för ännu fler platser än någonsin tidigare.

När premiumskärmen används med Entry-pekskärmen stöder den tvåvägsvideo samtal och videoröstmeddelanden.

Alla Entrys panelvarianter är IPX5-klassade, vilket gör att de passar för extern användning i alla väderförhållanden.

Installation – Entry-komponenter sammankopplas enkelt med hjälp av Cat5 eller terminerade patchkablar RJ45. Entry kan också använda sig av befintlig nätverksinfrastruktur för enkel installation. POE-teknik kör ström och data längs samma kabel för att undvika behovet av separata nätaggregat.

Den infällda monteringsversionen av denna panel gör installation av enheten in i ytan på väggen möjlig, denna sorts av installation lämnar enheten oexponerad. För ingångar med flera paneler kan mer än en panel associeras med en ACU.

En andra IP-kamera kan också installeras och integreras med Entry-systemet för att tillhandahålla extra säkerhet i områden med begränsad sikt. Detta ger dig möjligheten att växla mellan de båda kamerorna på Entry-skärmen.

Användning – En besökare startar ett videosamtal via ringknappen på den yttre panelen. Besökarnas åtkomst kan beviljas via Entry-skärmen. Inomhusskärmen kan användas antingen via luren för privata samtal eller i handsfree-läge.

Vid anslutning till Net2 kan tillträde till byggnaden fås med hjälp av en PIN-kod och/eller proximity-bricka. Vid anslutning till Paxton10 kan tillträde till byggnaden fås med hjälp av en Bluetooth® smart credentials, PIN-kod och/eller proximity-bricka.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT