Switch GS1900-10HP

Zyxel 8-Port Gigabit PoE+ Switch

Läs mer Läs mindre
Producent: Zyxel
E-Nummer: 5172458
Artikelnr: 119486
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Zyxel 8-Port Gigabit PoE Switch | Smart Managed | Skrivbords/Rackmonterad | 8 PoE+ portar med en budget på 77 watt och 2 SFP portar | VLAN, IGMP, QoS | Livstidsgaranti (GS1900-10HP)

- PORTKONFIGURATION - Snabb nätverksprestanda med 10 Gigabit Ethernet-portar
- SMART POWER - ”Consumption mode” allokerar ström effektivt, vilket gör att PoE-budgeten kan driva fler enheter. Smart PoE+ 802.3af/802.3at stöd med maximalt 30W per port
- SMART MANAGED - Kom igång på bara några minuter: Webbaserad installationsguide möjliggör enkel och snabb konfiguration och hantering
- LAYER 2-FUNKTIONER - VLAN, QoS, IGMP Snooping Link Aggregation (LAG), IPv6 och DoS ger högre säkerhet och hantering
- GARANTI PÅ ENTREPRISE-NIVÅ - Begränsad livstidsgaranti och kostnadsfri uppgradering av firmware

GS1900-10HP
- Snabb nätverksprestanda med 10 Gigabit Ethernet-portar
- Intuitiv webbaserad installationsguide möjliggör enkel och snabb konfiguration och hantering
- Avancerade funktioner så som VLAN, QoS, IGMP-avlyssning, Link Aggregation (LAG), IPv6 och DoS
- Smart fläktkonstruktion som ger nästan helt tyst drift


GS1900 serie
Gigabit-switcharna i Zyxels GS1900 serie är perfekta för små företag som vill separera trafiken på deras växande nätverk, men som inte har tillgång till ett team med IT-experter, och levererar avancerade funktioner för mer flexibilitet och kontroll.
Med sitt inbyggda stöd för VLAN, förbättrad QoS (Quality of Service), IGMP Snooping, Link Aggregation (LAG), IPv6 och DoS hjälper dessa switchar dig att isolera och prioritera trådbunden och trådlös trafik samtidigt som du möjliggör åtkomst till gästnätverk och styr bandbredden mellan portar.
Allt görs via en användarvänlig steg-för-steg installation som gör att installationen och hanteringen är rena barnleken.

Snabb Gigabit-prestanda – byggd för små och medelstora företag
Med Gigabit-prestanda som är tio gånger snabbare än Fast Ethernet är GS1900 en serie switchar med full non-blocking bandbredd på upp till 1 Gbps per port. Som den perfekta uppgraderingen från en omanagerad switch är den det perfekta valet för små och medelstora företag som vill kunna dra nytta av ett snabbt affärsnätverk med full trådbunden non-blocking hastighet.


Intelligent PoE+ driver flera enheter
”Consumption mode” levererar bara den effekt som krävs av dina nätverksuppkopplade enheter och reserverar resten och optimerar dess energibudget. Det innebär att en enda switch kan driva flera accesspunkter, IP-kameror och VoIP-telefoner, vilket garanterar att switchen används optimalt på ditt företag. Switchen stöder IEEE 802.3at och ger maximalt 30 W per port. (Den här funktionen gäller endast för GS1900-modeller med PoE)


Planera för ditt framtida nätverk - redan idag
Växer ditt företagsnätverk? Utöka ditt nätverk till avlägsna områden som är svåra att nå med ström. Om du planerar att anta den senaste trådlösa 802.11ac-standarden - eller vill utvidga eller förbereda ditt nätverk för gäståtkomst, VoIP- eller IP-kameror - kan du välja en PoE + -brytare som bär strömmen och därmed spara tid och kostnader associerad med installation av kablar. (Den här funktionen gäller endast för GS1900-modeller med PoE)


Använd kraften i Zyxel One-nätverket
Zyxel One Network (ZON) Utility är ett enhetligt installationsverktyg för att upptäcka och konfigurera Zyxel-switchar, WLAN och Gateways i nätverket. Användarna kan enkelt administrera nätverket från en och samma plattform. ZON Utility är ett kostnadsfritt verktyg som hittills har laddats ner av mer än 32 000 användare.

Webhantering med avancerade funktioner
Denna switch är utformad för att stödja avancerade funktioner som VLAN (för att separera dina publika och privata nätverk), förbättrad Quality of Service (för bättre bandbreddshantering), IGMP Snooping, Link Aggregation (LAG), IPv6 och DoS, och den hjälper dig att separera och prioritera trafikströmmar och håller jämna steg med ditt nätverk när det växer.

Behöver du hjälp med installationen? Använd vår steg-för-steg installation
Alla är inte experter på nätverkskonfiguration, så när ditt företag växer – och nya funktioner behöver läggas till i nätverket – behöver du få hjälp att göra rätt val. Denna switch levereras med en användarvänligt webbaserad steg-för-steg installation som tar dig igenom de olika installations- och konfigurationsstegen och till och med avancerade inställningar snabbt. Du kommer att vara igång efter bara några minuter, så att du kan återgå till det som du är bäst på.

 

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT