Laser Detector Redscan RLS-2020S

Kompakt inomhus- och utomhuslaser-sensor som uppfyller Grade 3-standard med en detektionsyta upp till 20m x 20m eller en radie på 30m med en vinkel på 95°.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 118420
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

RLS-2020S är en kompakta inomhus- och utomhuslaser-sensor som uppfyller Grade 3-standard. Den erbjuder en anpassningsbar "virtuell" vägg eller plan med en detektionsyta upp till 20 m x 20 m eller en radie på 30 m med en vinkel på 95° med den utökade räckviddsfunktionen (från version 3.0 och framåt) för att upptäcka människor eller föremål.

RLS-serien använder LiDAR-teknologi för att skydda områden mot säkerhetsintrång som intrång, stöld eller obehörig åtkomst samt förbättra tillförlitligheten hos videobaserad rörelsedetektering och övervakning. REDSCAN RLS-2020S har utformats för att integreras med säkerhets- eller säkerhetssystem. Den skapar en detektionsyta som inte enkelt kan tillhandahållas av andra sensorer eller videobaserade detekteringssystem, som virtuella väggar eller virtuella tak. RLS 2020S är en idealisk sensor för att skydda takfönster i byggnader, väggar, tillgångar som målningar eller hyllor där värdefulla varor förvaras. Den diskreta designen och möjligheten att anpassa färgen gör att den smälter väl in i en inomhus- eller bostadsmiljö.

 

Applikationer

- Byggnader
- Perimeter
- Tillfartsvägar
- Tak / Tak
- Hus

Huvudfunktioner

- LiDAR med anpassningsbart detektionsområde upp till 20x20m eller 95° 30m radie (ver. 3)
- Skapar virtuella väggar och plan för mångsidigt inomhus-/utomhusskydd
- Unik algoritm som detekterar storlek, avstånd och hastighet hos objektet
- Kompatibel med PoE och integrerad med de flesta VMS-plattformar.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT