Laser Detector Redscan RLS-2020i PoE

RLS-2020I, lasersensor för inomhusmontage som ger en anpassningsbar "virtuell" vägg eller ruta med en detekteringsområde på upp till 20m x 20m.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 116023
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager
RLS-2020I är en lasersensor för inomhusmontage som ger en anpassningsbar "virtuell" vägg eller ruta med ett detekteringsområde på upp till 20m x 20m för att identifiera närvaron av människor eller föremål. Det skyddar områden från intrång, stöld eller obehörig åtkomst samt förbättrar tillförlitligheten för videobaserad rörelsedetektering och övervakning. REDSCAN RLS-2020I har designats för att integreras med säkerhetssystem. Det skapar ett detekteringsområde som inte kan tillhandahållas av andra sensorer eller videobaserade detektionssystem som virtuella väggar eller virtuella tak. Det gör den till en idealisk sensor för att skydda takfönster i byggnader, väggar, föremål som målningar eller hyllor för förvaring av värdesaker. Den diskreta designen gör att den smälter mycket väl in i miljön. Laserssensor (klass 1) • 20mx20m 95 graders detektionstäckning, anpassningsbar vertikal (virtuell vägg) och horisontell detektering (virtuell ruta) • Områdesfördelning: 3 till 4 SUB-detekteringszoner kan skapas inom detektionsområdet • PoE-kompatibel, 6W • 3 analoga utgångar: larm, sabotage och fel (konfigurerbar) • IP-protokoll: UDP, TCP/IP (Redwall Event Code), http (webbinställning) SNMP 2 • Redwall Event-kod är integrerad med stora VMS- och PSIM-plattformar (besök www.optex-vms.com för mer information) • Stänkskyddat hölje

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT