Bli en del av Team Teletec?

Se våra tjänster nedan eller hör av dig med en spontanansökan! 

Vill du jobba tillsammans med oss?

Just nu har vi inga lediga tjänster ute men du får självklart skicka in en spontanansökning till vår VD Peter om du känner dig manad!

Peter Freander, VD
E-post: peter.freander@teletec.se
Tel: 070-546 76 56

Supporttekniker kameraövervakning/passersystem

Teletec är en av Nordens ledande distributörer av säkerhetsprodukter till den professionella säkerhetsmarknaden. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo och har över 2000 återförsäljare runt om i Norden.

 

Nu söker vi en Supporttekniker till vårt produkt-och supportteam inom området för kameraövervakning och passersystem. I rollen som Supporttekniker blir du en viktig teknisk kontakt för professionella säkerhetsinstallatörer i tekniska support-och säljfrågor.

 

Vår målsättning är att uppfattas som det ledande bolaget i vår del av säkerhetsbranschen med en kundupplevelse i världsklass.

 

I tjänsten är de egna utvecklingsmöjligheterna oändliga och det ingår varierande ansvarsområden så som:

- teknisk support via telefon, mail och chatt
- framtagande och skapande av guider och instruktionsvideos
- hantering av garantiärenden
- rådgivande pre-sale och lösningsdesign
- produktion av videoservrar
- förinstallation av säkerhetsprodukter i samband med kundprojekt
- ansvara för och hålla i kundutbildningar

 

Vi söker dig som drivs av att hjälpa andra med en vilja att utveckla dig själv. Du har ett stort engagemang och intresse för säkerhetsprodukter och ny teknik. Vidare har du ett intresse av att utveckla den verksamheten som du är en del av. Tidigare erfarenhet av nätverksbaserade produkter är inte ett krav men kan vara meriterande.

 

Vill du vara med på Teletecs fortsatta resa att bli det ledande bolaget inom säkerhetsbranschen ser vi fram emot din ansökan!  

Arbetsgivare: Teletec Connect

Omfattning: Heltid, vi är flexibla men hoppas du kan börja så fort som möjligt.

Ort: Vårt huvudkontor Årsta Stockholm

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande då vi gärna vill ha platsen tillsatt så snart som möjligt. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

För information: Varmt välkommen att kontakta Mikael Salin, Produkt- och supportchef på e-post: mikael.salin@teletec.se eller via telefon: 08-602 16 11 om du har frågor kring tjänsten.

 

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT