Laser Detector Redscan RLS-2020V

REDSCAN Mini-Pro RLS-2020V är LiDAR-detektorn med integrerad kamera som ger en mycket exakt detektering av inkräktare och rörliga föremål inom en räckvidd på 20 m x 20 m.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 120565
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Upplev den banbrytande prestandan hos REDSCAN mini-Pro RLS-2020V – den ultimata lösningen för avancerad säkerhetsteknik. 
Denna imponerande enhet skapar virtuella detektionsväggar eller plan över en imponerande yta på 20x20 meter med en vinkel på 95 grader. 
Den analyserar rörliga objekts storlek, position och avstånd för att omedelbart identifiera potentiella intrång. 
Oavsett om det är inomhus eller utomhus, levererar den pålitlig prestanda och är utrustad med en FHD IR-kamera för larmverifiering och händelseinspelning.

Den prisbelönta REDSCAN-seriens senaste tillskott, RLS-2020V, erbjuder exceptionell precision med LiDAR-detektion och ultrasnabb respons. 
Du kan vara säker på att intrång upptäcks utan dröjsmål. Med den inbyggda kameran kan händelser verifieras och spelas in för efteranalys. 
Dess stora detektionsområde på 20x20 meter vid 95 graders vinkel gör den idealisk för att skydda högvärdesobjekt och säkerhetsområden.

RLS-2020V är dessutom kompatibel med ONVIF Profile S och erbjuder smidig integration i din befintliga säkerhetsinfrastruktur med extra utgångar och protokoll. 
Med den inbyggda kameran får du omfattande säkerhetsanalys, och IR-LED möjliggör övervakning dygnet runt i alla ljusförhållanden.

Anpassa detekteringsområdet och välj bland olika monteringsalternativ, inklusive vägg, tak eller stolpmontage, för både horisontell och vertikal detektion. 
Skydda tak, skyltfönster, och fasader i horisontellt läge, eller skapa virtuella skyddsväggar och säkra smala områden runt byggnader i vertikalt läge. 

Du har flexibiliteten att dela upp detektionsområdet i upp till 8 oberoende zoner och anpassa känsligheten och 
utgången för varje zon, vilket gör det enkelt att anpassa inställningarna beroende på plats och hotnivå. 
RLS-2020V upptäcker intrång även under de tuffaste förhållandena, inklusive extrema temperaturer från -40°C till 60°C, regn, snö, vind och ljusförändringar.

När det gäller anslutning och nätverkssäkerhet finns inga kompromisser.
RLS-2020V är ONVIF Profile S-kompatibel och kan smidigt integreras med andra enheter i säkerhetsnätverket. 
Dessutom är den förenlig med förbättrade säkerhetsnätverk inklusive HTTPS, SNMPv3, IEEE802.1X, vilket ger dig en säker anslutning.

Oavsett om du behöver säkra byggnader, områden, eller tak, är REDSCAN mini-Pro RLS-2020V den ultimata lösningen. 
Med avancerad analys som identifierar rörliga objekts storlek, position och avstånd, inbyggd FHD-kamera med IR LED, anpassningsbara detektionszoner och 
oöverträffad miljömotstånd, är detta nyckeln till total säkerhet.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT