PIR Detector HX-80N

HX-80N är en IR-detektor med avancerad teknik för pålitlig detektering utomhus. HX-80N´s unika design, med en 20° vertikal lutning från monteringsytan och medföljande skyddskåpa, gör detektorns lins väl skyddad från direkt solljus och slitage från väder och vind.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
E-Nummer: 6309031
Artikelnr: 113168
Lagertyp: Lagervara
I Lager

HX-80N är en IR-detektor med avancerad teknik för pålitlig detektering utomhus.  HX-80N´s unika design, med en 20° vertikal lutning från monteringsytan och medföljande skyddskåpa, gör detektorns lins väl skyddad från direkt solljus och slitage från väder och vind.

Linsen är tydligt uppmärkt med 9 vertikala zoner vilket gör det mycket enkelt att maskera ett visst område från detekteringszonen.  Det unika pyroelementet i HX-80N ger 20 täta detekteringszoner för att i hög grad kunna undvika falsklarm orsakade av snabba temperaturväxlingar och andra miljöförändringar. Med en OCH logik krävs detektering i både det övre och undre pyroelementet vilket effektivt utesluter falsklarm orsakade av t.ex. små djur.  Avancerad temperaturkompensering säkerställer hög detekteringssäkerhet även när den omgivande temperaturen ligger mycket nära kroppstemperatur. Med hjälp av en ljusindikator kan HX-80N justera känsligheten ytterligare vid skymning och under natten, detta är särskilt önskvärt under sommarhalvåret då luft- och marktemperatur snabbt kan variera.

Den digitala signalprocessorn utesluter effektivt rörelse från svajande vegetation i detekteringsområdet. För att reducera risken för falsklarm orsakat av synligt ljus och RFI används tekniken "DCS" (Double Conductive Shielding). DCS innebär att IR sensorn är inkapslad i ett konduktivt filter som effektivt filtrerar bort RFI och vitljusstörningar (upp till 100 000 Lux).

• Detektorns räckvidd upp till (24 x 2 meter)
• Ställbart bevakningsområde på (6.5, 10.0, 13.0, 18.0 eller 24 meter)
• Växlande larmrelä NC/NO
• Ingång för extern larmgivare (NC kontakt) för utökad OCH logik
• Kapslingsklass IP55
• Patentskyddad teknik DCS
• Avancerad temperaturkompensering
• Väggfäste och skyddskåpa medföljer

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT