Glass Break Detector Acoustic AD800-AM

AD 800-AM är en akustisk glaskrossdetektor med Anti-Mask funktion som är certifierad i larmklass 3/4.

Läs mer Läs mindre
Producent: Alarmtech
E-Nummer: 6309449
Artikelnr: 116511
Lagertyp: Lagervara
I Lager

AD 800-AM är en akustisk glaskrossdetektor med Anti-Mask funktion som är certifierad i Grade 3 enligt EN 50131-2-7-1 samt godkänd enligt SSF 1014 i larmklass 3/4 vilket motsvarar rekommendationerna för högsäkerhetsanläggningar.

 

Detektorn är baserad på den senaste mikroprocessortekniken och har ett antal avancerade algoritmer kopplade till akustiken i rummet (Digital Room Compensation). Tack vare dessa algoritmer kan den särskilja signalen från krossat glas från andra störande signaler. AD 800-AM har en nyutvecklad aktiv Anti-Mask funktion (övertäckningsskydd) med separat reläutgång för utökad säkerhet. Vid övertäckning av mikrofonen eller sabotage av detektorn kommer detektorn att ställa ut Anti-Mask larm. Den är avsedd för inom husmontage och kan monteras antingen i taket eller på väggen, motsatt till det skyddade glaspartiet.  Bevakningsområdet är 165°, 9 meters radie, vilket gör att en detektor kan bevaka ett flertal fönster i ett rum.

Detektorn klarar av att detektera, standardglas, härdat glas och laminerat glas. Maximal glasyta: 6 x 6 meter.


Anmärkning: Undvik att montera detektorn i hörn samt nära luftintag och ventilation. 

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT