Fuse Card 24V 6x2

Fuse Card with ground fault, double fuses for max current 13A and 4 A for per fuse-pair.

Läs mer Läs mindre
Producent: Alarmtech
E-Nummer: 5240069
Artikelnr: 116356
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Säkringskort för avsäkrings- samt jordfel med dubbla avsäkringar för max ström 13A respektive 4 A för varje säkringspar.

Säkringskortet är konstruerat för 24 V och har 6 dubbla säkringar, en i utgång för plus och en i utgång för minus. Varje säkring har en krets som känner av om den är hel eller trasig. En trasig säkring indikeras med röd lysdiod (LED). Kortet har ett utgångsrelä NC för signalering av summa säkringsfel. Det finns också en krets som indikerar med en grön lysdiod (LED) att inspänningen till kortet ligger mellan 20-27,6 V.

För att säkerställa att inte jordströmmar stör anläggningen har säkringskortet en jordfelskrets som känner av om plus eller minus av misstag har kontakt med skyddsjorden (PE). Speciellt viktigt är detta i stora anläggningar. Ett jordfel leder in krypströmmar i jorden som kan störa detektorer och centralapparatens sektioner och ge falsklarm. Jordfelskretsen känner om det finns en överledning av viss storlek mellan minus eller plus och jord.

Känslighet för varje pol ställs in med en potentiometer på kortet. Jordfel indikeras med röd lysdiod (LED) för varje pol och ett utgångsrelä NC signalerar summa jordfel. För att enkelt testa om en säkring är hel eller trasig finns en öppen säkringshållare mitt på kortet där en säkring kan placeras och testas. Är säkringen hel indikeras detta med en grön lysdiod (LED). För DIN montering använd MFC-DIN (Enr. 5240149).

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT