Gräset är grönare hos
Mälarturf i Taxinge

  • Hos Mälarturf i Taxinge har det under våren installerats ett nytt kamerasystem då företaget har haft problem med stölder av diesel till maskiner. Systemet är baserat på Samungs WiseNet III-kameror och mjukvaran Aimetis Symphony. Företaget sökte ett övervakningssystem med bra bildkvalitet som var enkelt att använda utan att ge avkall på möjligheten till avancerade och intelligenta larmfunktioner. Valet föll på Symphony från Aimetis och säkerhetsföretaget VHW Teknik och System.

”Lösningen fungerar som vi hade hoppats och vi uppskattar i synnerhet möjligheten att på ett enkelt sätt titta på våra kamerabilder från våra smartphones”, säger Mats Eriksson på Mälarturf

"Installationen var mycket smidig, vi beställde lösningen förkonfigurerad från Teletec vilket innebar att vi behövde göra minimala justeringar på plats utöver montering och kabeldragning”, säger Peter Hawelka, VD på VHW Teknik och System.

 
 
  • Om Mälarturf

    Mälarturf levererar färdig gräsmatta för utrullning, odlad under de bästa betingelser i Mälardalen. Företagets fröblandning av olika sorters Ängsgröe och Rödsvingel resulterar i en robust och tätvuxen matta. Perfekt i villasammanhang men också för större ytor som skall tåla hårdare slitage exempelvis fotbollsplaner, golfbanors fairways, barnstugor och lekplatser. 

Mälarturf har sitt huvudkontor på Nygårds Stuteri beläget i Taxinge, Nykvarns kommun. Företaget är en stark leverantör av gräsprodukter och levererar till bl.a. anläggare, kommuner, landsting och privatpersoner.

Om VMW Teknik och System

Teknik & System AB har varit verksamma sedan 2006 och har 7 anställda säkerhetstekniker. Installation och montering av svagströmssystem är företagets specialitet och man erbjuder tjänster och produkter inom exempelvis inbrotts- och brandlarm, kameraövervakning, datanätverk samt skåpautomationer och industriellt underhåll.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT