PIR Detector Bravo 6 BV-601

Bravo 6 är en microprocessorbaserad detektor utrustad med två separata IR-sensorer och en speciell lins.

Läs mer Läs mindre
Producent: DSC
E-Nummer: 6337608
Artikelnr: 100031
Lagertyp: Lagervara
I Lager

Bravo 6 är en microprocessorbaserad detektor utrustad med två separata IR-sensorer och en speciell lins. Denna kombination ger Bravo 6 en överlägsen teknik att särskilja husdjur och andra störningar från en riktig inkräktare. Bravo 6 har ställbar känslighet som kan justeras i två lägen för att anpassas för både stora och små husdjur. Bravo 6 är inte endast en husdjursdetektor, utan kan användas överallt där bästa tänkbara prestanda önskas. Bravo 6 är 12 x 15m bredstrålande, har dubbla IR-sensorer och ger överlägsen detektering av inkräktare samtidigt som den är immun mot husdjur upp till ca 38 kilos vikt och 75 cm höjd.

• Patentskyddad signalbehandling
• Starkt skydd mot transienter och statisk energi
• Exceptionellt bra vitljusfilter
• Starkt skydd mot radiostörningar
• Temperaturkompensering
• Extra tyst reläfunktion

Att tänka på angående montering och husdjur
Normalt reagerar inte husdjursdetektorer på djur under specificerad vikt som rör sig på golvet i ett bevakat utrymme. Om djuret rör sig i en trappa inom detektionsområdet kan dock rörelsedetektorn uppfatta djuret som större än det egentligen är eftersom detekteringen sker på en högre höjd över golvet. Montera därför detektorn där husdjur inte kan komma in i detektionsområdet genom att klättra på möbler, trappor eller andra objekt. Katter är speciellt svåra eftersom de kan klättra på nästa vad som helst. Säkerställ att detektorn inte riktas mot något som katten kan klättra på som är högre än 75 cm.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT