Apollo - Detektorer

Apollo

Detektorer från Apollo Fire

Vi tillandahåller hela Apollos sortiment men med fokus på Soteria, XP95, Orbis och Dsicovery. Välj serie i menyn till vänster. Hittar ni inte vad ni söker kontakta oss gärna på telefon: 08-602 16 00

 
  • SOTERIA adresserbara fyra detektorer är nästa generation inom brandigenkänningsteknik. Drivs av CoreProtocol® - Apollos fyra loop-kommunikationsprotokoll - SOTERIA® förbättrar detektering, minskar falska larm och förbättrar pålitligheten. SOTERIA® detektorer är användarprogrammerbara och kan ställas in till ett känslighetsläge som passar bäst för applikationen. Detta ger total trygghet i anläggningar där anpassningsförmåga till förändrade förhållanden är avgörande. Genom att tillämpa den senaste utvecklingen inom elektronik uppfyller Apollo SOTERIA® detektorsortimentet efterfrågan på alltmer sofistikerade larmsystem. Dessa detektorer har utformats för användning inom kommersiella, industriella, finansiella, offentliga, IT / telekom och hälsovårdssektorer, där det finns en efterfrågan på integration med Building Management Systems (BMS) och mer sofistikerad funktionalitet.

 
  • The XP95 sortimentet av analoga adresserbara branddetektorer använder provad och pålitlig teknik för att ge bästa prestanda och har unika egenskaper som gynnar installatören och slutanvändaren. Den är lämplig för medelstora applikationer med enkla installationskrav. Eftersom den arbetar med digital kommunikation har XP95 en hög immunitet mot korruption, och föredras därför ofta i ett stort system där livsäkerheten är kritisk. XP95-produkter används ofta i kommersiella, industriella, finansiella, offentliga, IT- / telekom- och hälsovårdssystem.

 
  • DISCOVERY är en serie av högspecifika analog adresserbara branddetektorer som är lämpliga för användning inom kommersiella, industriella, finansiella, offentliga, IT / telekom och hälsovårdssystem. Discovery-sortimentet är utformat för att uppfylla specifikationer för detektorer som ingår i sofistikerade system. Discovery ger ingenjörer en extra dimension i brandskyddskapaciteten. Discovery-kommunikationsprotokollet är en utveckling av det beprövade XP95-protokollet, vilket gör båda områdena av detektor kompatibla.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT