Net2 Reader Energy Saving Mifare EM

Beröringsfri energisparläsare för diverse externa styrningar som belysningstyrning och maskinstyrning

Läs mer Läs mindre
Producent: Paxton
E-Nummer: 5877345
Artikelnr: 112787
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Energisparläsaren är avsedd att användas med Switch2- eller Net2-system. Läsaren är utformad för att hålla kvar en användares passerkort. Läsaren används för att säkerställa att elektrisk utrustning endast slås på när en behörig användares passerkort sätts in och hålls kvar. Vid användning med Net2 klarar läsaren av flera format och kan användas med ett antal passerbrickor, inklusive MIFARE® och EM4100.

Läsaren är kopplad enligt vad som visas på styrenhetens etikett. Kabeln går ut centralt ur baksidan av läsaren, vilket gör borrning och montering mycket exakt. Reläerna på Net2- och Switch2-styrenheterna används till att tillhandahålla en spänningsfri, reläväxlad utgång. Om de används till att växla elnätsbelastning bör ett yttre nätspänningsrelä användas.

Ett passerkort placeras i läsaren. Dess närvaro växlar på ett relä som gör att ansluten utrustning slås på. När kortet tas bort växlas reläet av igen och slår av utrustningen.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT