Analyser unit OP100

Kontrollenhet, optofiberlarm

Läs mer Läs mindre
Producent: Alarmtech
E-Nummer: 6332885
Artikelnr: 113955
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Systemet består av en kontrollenhet som ansluts till en optofiber. Kontrollenheten skickar ut ett kodat pulsat ljus genom fibern. Signalen tas emot i kontrollenheten och jämförs med det som skickats ut. Övervakade enheter ansluts till fibern via specialdesignade fästen. Kontrollenheten ansluts till en 24-timmars slinga i centralapparaten och varje försök till att ta en enhet eller sabotera optofibern kommer att generera ett larm.

Fibern gör att föremålet som övervakas kan användas på ett normalt sätt. Systemet är totalt okänsligt mot elektroniska störningar. Optofibern är mjuk och ca 2 mm i diameter vilket gör den enkel att böja. Maximala längden på fibern kan vara 40 m vilket tillåter att många enheter övervakas av en kontrollenhet. Kontrollenheten har en reläutgång (NC) som kan programmeras att vara kvarhållande eller självåterställande. Reläet kan fjärråterställas via en ingång vid kvarhållande funktion. LED indikering som följer larmreläet eller endast visas i dag-läge.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT