Acoustic tester and calibrator for AD700/AD800

ADT 700 är en unik testare för test av detektorer i AD 700 serien samt AD 800-AM. 

Läs mer Läs mindre
Producent: Alarmtech
E-Nummer: 6332552
Artikelnr: 112563
Lagertyp: Lagervara
I Lager

ADT 700 är en unik testare för test av detektorer i AD 700 serien samt AD 800-AM. Testaren sänder ut ett spektrum av signaler med speciella frekvenser och ljudnivåer. Det akustiska ljudet från ADT 700 som uppkommer i rummet tas emot av detektorn via en bredbandsmikrofon. Signalerna filtreras, behandlas och utvärderas.

Mikroprocessorn kompenserar för tidiga reflektioner och väljer den bästa algoritmen för detektorns placering för att säkerställa maximal detekteringsförmåga. Ljudsignaler genomgår dramatiska förändringar när de går från den krossade rutan genom rummet fram till detektorn.

Detektorerna i AD-serien har därför tre olika inställningar, var och en med sin egen algoritm. Med ADT 700 testaren är det möjligt att testa vilken inställning som är den lämpligaste för varje installation. Detektorn mäter den karakteristiska signalen och processorn ger installatören en rekommendation vilken inställning som är den bästa för varje installation.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT