Redwall PIR Detector SIP-4010-IP

IP Redwall V-seriens PIR-detektor för mellanstora utomhusområden, utformad för att förbättra CCTV-applikationer, med ett övervakningsområde på 40 m x 10 m.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 115805
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager
Få ut det mesta av dina CCTV-applikationer med IP Redwall V-seriens PIR-detektor, speciellt utformad för mellanstora utomhusområden. Med en imponerande täckning på 40 x 10 meter, ger denna detektor dig en omfattande övervakning. Det intelligenta PIR-detekteringssystemet använder avancerade algoritmer för att säkerställa noggrann detektering. Dessutom har den automatisk känslighetsjustering för att anpassa sig till omgivningstemperaturen och ljusförhållandena, vilket garanterar tillförlitlig prestanda oavsett förhållandena. Med tre dubbla pyro-element och patenterad skärmning mot yttre störningar, ger denna detektor en pålitlig och exakt detektering. Den är också utrustad med anti-vandalismfunktioner såsom anti-maskering och anti-rotation med en 3-axlig accelerometer, vilket gör den robust och svår att manipulera. Med en monteringshöjd på mellan 2,3 till 4 meter kan man anpassa installationen efter de flesta behoven. Dessutom erbjuder Redwall oberoende känslighetskontroll för när- och fjärr-detekterings zonerna, vilket erbjuder flexibilitet och precision i övervakningssystemet. Den här detektorn är också kompatibel med PoE (Power over Ethernet) och kan enkelt integreras med de ledande VMS-leverantörerna, vilket ger dig en sömlös och effektiv övervakningslösning. Oavsett om du behöver övervaka en parkeringsplats, ett lager eller något annat utomhusområde, kommer IP Redwall V-seriens PIR-detektor att ge dig den tillförlitlighet och funktionalitet du behöver. Säkerställ trygghet och skydd med denna professionella lösning för övervakning av mellanstora utomhusområden.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT