Redwall PIR Detector SIP-100-IP

Redwall IP-utomhus-Pir-detektor med vidvinkel och krypzon för att övervaka stora områden, täckning på 100 m x 3 m (huvudområde) och 6 m x 9 m (krypzon), designad för att förbättra CCTV-applikationer.

Läs mer Läs mindre
Producent: Optex
Artikelnr: 115798
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager
Få en överlägsen övervakning av stora områden med Redwall IP-utomhus-Pir-detektorn. Med dess vinkel täcker den en imponerande yta på 100 m x 3 m (huvudområde) och 6 m x 9 m (krypzon), vilket ger dig total trygghet och säkerhet. Det unika med denna detektor är att den erbjuder två-i-ett-funktioner med en separat krypzonssensor för att täcka området mellan detektorn och byggnaden. Detta säkerställer att inga obehöriga tar sig in obemärkt. Med det intelligenta PIR-detektionssystemet kan du vara trygg i att den reagerar snabbt och exakt på eventuella rörelser. Den automatiska känslighetsjusteringen anpassar sig även till omgivande temperatur och ljusförhållanden, vilket ger en pålitlig prestanda under alla förhållanden. Detektorns avancerade algoritm säkerställer en avancerad detekteringskapacitet och minimala falsklarm. Med dubbla Quad pyro-element och patenterad Double Conductive Shielding-teknologi garanteras noggrann och tillförlitlig detektering i huvudområdet. Den är också utrustad med anti-vandalismfunktioner såsom anti-maskering och anti-rotation med en 3-axlig accelerometer, vilket gör den robust och svår att manipulera. Med en monteringshöjd på 2,3 till 4 meter kan du enkelt anpassa installationen efter dina behov och områdets specifika krav. Dessutom kan du justera känsligheten oberoende för kryp- och fjärrdetekterings-zoner, vilket ger optimal precision och anpassning för objektet. Välj den bästa detektionslogiken och detektionsområdet för att finjustera din övervakning. Den här detektorn är också kompatibel med PoE (Power over Ethernet) och kan enkelt integreras med de ledande VMS-plattformarna, vilket ger dig en sömlös och kraftfull övervakningslösning. Satsa på det bästa för din säkerhet och övervakning med Redwall IP-utomhus-Pir-detektorn. Ge dig själv lugn och trygghet genom att investera i den bästa teknologin för att skydda dina stora områden.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT