Batteribackup ECO 24V3A S

Primärswitchad batteribackup 24V 3 (A) Ampere med plats för upp till 2x 4,5Ah batterier. Väggmonteras.

Läs mer Läs mindre
Producent: Milleteknik AB
E-Nummer: 5213516
Artikelnr: 119205
Lagertyp: Lagervara
I Lager

Introducerar vår avancerade ECO-serie: Primärswitchad batteribackup med en spänning på 24 V och en kapacitet på 3 (A) Ampere. Denna driftsäkra enhet är speciellt utformad för passersystem, låssystem och rökluckor och erbjuder en pålitlig backup-lösning.

En av de framstående funktionerna i ECO-seriens batteribackuper är den kontrollerade laddningen, som aktivt förhindrar överladdning och därigenom betydligt förlänger batteriernas livslängd. Dessutom möjliggör enheten kallstart, vilket innebär att den kan drivas endast av batterierna utan att vara ansluten till 230 V-nätet. Detta är särskilt användbart när elnätskabeln inte är tillgänglig eller när en behörig elektriker inte är närvarande vid installationen, samtidigt som man ändå önskar testa systemet.

ECO S-monteringen sker enkelt på väggen och kräver installation av en behörig installatör. Batteribackupen stöder användning av blysyra och AGM-batterier och är optimerad för passersystem, låssystem och rökluckor.

Välj ECO-serien för att säkerställa pålitlig backup-ström och optimal funktionalitet för dina tekniska systembehov.

 

Produkten omfattas av speciella fraktvillkor, individuellt avtalad frakt gäller ej.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT