Nookbox G2 Kit 4G

NookBox Gateway är ett av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste inbrottslarm inom säkerhet och smarta hemlösningar.

Läs mer Läs mindre
Producent: NookBox
E-Nummer: 6310068
Artikelnr: 119617
Lagertyp: Lagervara
I Lager

NookBox Gateway är ett av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. NookBox G2 kombinerar de bästa teknologier inom, RF, Zigbee, Z-wave och 4G vilket skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad.

NookBox Startkit innehåller:

1st Gateway med IP & 4G
1st Magnetkontakt med ingång
1st IR Detektor
1st Manöverpanel (Denna manöverpanel har till skillnad från 119864 ej NFC läsare)

 

SÄKERHET
- Dubbla kommunikationsvägar, IP och 4G inbyggt i Gateway.
- F1 radiokommunikation klarar upp till 2 km.
- Kompatibel med NookBox F1, Zigbee On Board och Z-wave via dongel (tillval).
- 2 larmområden och 160 trådlösa enheter.
- Larmprotokoll via SIA-IP.
- IP-kameror och PIR-cam för bildverifiering och realtidsövervakning.
- Systemtjänster via NookBox app eller webbportal.

Hemautomation 
- Stödjer Zigbee on board och Z-wave tillbehör via dongel.
- Styrning och programmering via NookBox app eller webbportal.

 

Övervakning
Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de fångade larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP. Det finns även möjlighet att ansluta utvalda Dahuakameror till Nookbox. Kompatibla modeller är:

* HDW3549H-AS-PV

Fjärrservice
Genom NookBox webbportal för administratörer ges säkerhetsinstallatören möjlighet att se alla sina kunders system på ett och samma ställe. Via gränssnittet kan fjärråtkomst ske och service och hantering kan utföras på ett enkelt sätt. Slutanvändaren ansluter enklast via NookBox-appen eller via den slutkundsanpassade webbportalen.

Hemautomation
NookBox ger maximal flexibilitet för hemautomation via ZigBee eller Z-Wave tillbehör. Via enkla gränssnitt kan tjänster skräddarsys för att möta familjens behov. Möjligheterna är många med NookBox, styr belysning, kontrollera temperatur och luftkvalité är några av funktionerna som finns att tillgå.

Nookbox App

Nookbox användarapp är kostnadsfri. Tilläggstjänster finns att köpa i appen för t.ex. mer och längre lagring i molnet.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Föregående Nästa
COPYRIGHT © 2022. TELETEC CONNECT