Laddar ...

Glass Break Detector Acoustic AD800-AM

Acoustic glass break detector with active anti-masking function.

Tillverkare: Alarmtech
E-Nummer: 6309449
Produktnummer: 116511
Lagertyp: Lagervara
I Lager

AD 800-AM är en ny generation av akustisk glaskrossdetektor med Anti-Mask-funktion som uppfyller kraven för grad 3 av den nya standarden EN 50131-2-7-1:2012, vilket motsvarar rekommendationerna för högsäkerhetsanläggningar.

Detektorn är utvecklad för att akustiskt detektera försök att ta sig in i ett skyddat område genom att krossa ett fönster eller glasparti.

Detektorn är baserad på den senaste mikroprocessortekniken och har ett antal avancerade algoritmer kopplade till akustiken i rummet (Digital Room Compensation). Tack vare dessa algoritmer kan den särskilja signalen från krossat glas från andra störande signaler.


AD 800-AM har en nyutvecklad aktiv Anti-Mask funktion (övertäckningsskydd) med separat reläutgång för utökad säkerhet. Vid övertäckning av mikrofonen eller sabotage av detektorn kommer detektorn att ställa ut Anti-Mask larm. Den är avsedd för inom husmontage och kan monteras antingen i taket eller på väggen, motsatt till det skyddade glaspartiet.

Bevakningsområdet är 165°, vilket gör att en detektor kan bevaka ett flertal fönster i ett rum. Detektorn klarar av att detektera, standardglas, härdat glas och laminerat glas.

Anmärkning: Undvik att montera detektorn i hörn samt nära luftintag och ventilation.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Specifikationer
Produktnamn Glass Break Detector Acoustic AD800-AM
Tillverkare Alarmtech
E-nummer 6309449
SBSC-Intygad JA
Detektortyp Akustisk glaskross
Strömförbrukning 12mA
Spänning 7-30VDC
Installationsmiljö Inomhus
Höjd (mm) 110
Bredd (mm) 68
Djup (mm) 39
COPYRIGHT © 2021. TELETEC CONNECT