KS Control panel - lares 4.0 wls 96 (white)

Det nya Lares 4.0 larmsystemet är den perfekta och mest avancerade lösningen i digitaliseringens tidsålder (IoT), både för säkerhet och hemautomation.

Läs mer Läs mindre
Producent: Ksenia
E-Nummer: 6310233
Artikelnr: 119812
Lagertyp: Lagervara
I Lager

Larmsystemet lares 4.0 wls-96 från Italienska Ksenia är en teknisk revolution med den senaste IoT tekniken eftersom det med ett enda system är möjligt att skapa ett säkerhets- och hemautomationssystem. Det ger total kontroll över hemmet, med möjlighet att hantera inbrottslarm, IP-kameror, dörrar och portar, energiförbrukning, belysning, klimat och mycket mer. I detta system kan du skapa ditt personliga Smarta hem och fastighet i ett svep, tack vare hemautomationstilläggen som förenklar vardagen. Lares 4.0 wls-96 kan hantera både trådbundna och trådlösa sektioner samt hanterar samma antal in- som utgångar. Integrerad IP-modul samt möjlighet att komplettera med 4G/LTE sändare för backupfunktion till Cloud, samtal, SMS, e-post, etc. Sändaren fungerar som en backup till IP-nätverket och säkerställer en total redundansen för kommunikationen via mobilnätet. Finns inget nätverk används denna modul för all kommunikation. Upp till 96 sektioner varav 40 kan vara trådbundna i 5 larmområden. Systemet har BUS-anslutning för t.ex. trådbunden manöverpanel. Inbyggd radiomottagare 868Mhz med dubbelriktad kommunikation, kompatibel med Ksenias alla existerande trådlösa enheter. Systemet programmeras med ett modernt webbgränssnitt eller via installatörsappen (Ksenia Pro) och har oändliga inställningsmöjligheter för att anpassa systemet efter kundens behov. Genom en integrerad webbserver i moderkortet behövs det inte installeras något program på datorn. Det är möjligt att programmera panelen och göra inställningar som finns tillgängliga i systemet via det integrerade installationsprogrammet som ansluter till molntjänsten Ksenia SecureWeb som är kostnadsfri. Till användaren finns även en kostnadsfri app (Lares 4.0) som ger en total kontroll på larm, fastighetsautomation, IP-kameror mm. Systemet går att integrera med till exempel Crestron, Control4 och Google Home. Kompatibel med de flesta IP-kamerorna på marknaden. Kompletteras med; Valfria manöverpaneler och Utökningsmoduler för fler ut-/ ingångar. Matningsspänning: 230 V 0,4A. Strömförbrukning: 80 mA, Utspänning: 12 VDC/ 160mA (Grade 2). Antal utgångar: 2 st. utbyggbar till 18 st. Upp till 3 st. manöverpaneler, Antal användare: 16 st. Händelseminne: 1500 händelser. Arbetstemperatur: +5 - +40 °C. Godkännanden: SSF1014:5 (Larmklass R).

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT