Laddar ...

MiniAir Subscription

MiniAir är den minsta ”Push-notissändare” med inbyggt SIM-kort. Från analog Sia/CID till app på marknaden. Den utnyttjar alla mobilnät via vår WorldSIM för att signalera ett larm från de skyddade lokalerna till en smartphone. MiniAir installeras i de äldre Power centralerna och ger möjlighet till styrning via App. MiniAir omfattar Smartphone-revolutionen och erbjuder en användarvänlig app för slutanvändare att tillkoppla / frånkoppla, visa händelselogg och få push-meddelanden vid larmaktivering.   - MiniAir säljs med 1’års förbetald datatrafik.

Tillverkare: Teletec
Produktnummer: 117888
Lagertyp: Lagervara
I Lager

MiniAir är den minsta ”Push-notissändare” med inbyggt SIM-kort från analog Sia/CID till app på marknaden. Den utnyttjar alla mobilnät via vår WorldSIM för att signalera ett larm från de skyddade lokalerna till en smartphone. MiniAir installeras i de äldre Power centralerna och ger möjlighet till styrning via App. MiniAir omfattar Smartphone-revolutionen och erbjuder en användarvänlig app för slutanvändare att tillkoppla / frånkoppla, visa händelselogg och få push-meddelanden vid larmaktivering.
Denna sändare skall tills vidare ej användas parallellt med annan sändare till t.ex. larmcentral.

 

- MiniAir säljs med 1’års förbetald datatrafik.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Specifikationer
Produktnamn MiniAir Subscription
Tillverkare Teletec
SBSC-Intygad NEJ
Ethernet NEJ
GPRS JA
GSM Nej
COPYRIGHT © 2021. TELETEC CONNECT