Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
  1. Lisa Törnbrant
    07 May, 2024
  2. Lisa Törnbrant
    30 Apr, 2024
  3. Lisa Törnbrant
    16 Apr, 2024
Välkommen Morgan Krantz till Teletec!

Välkommen Morgan Krantz till Teletec!

10 Aug, 2023
Lisa Törnbrant

Vi är så glada att äntligen få presentera Teletecs Specialistsäljare inom passersystem - Morgan Krantz!

Möt Morgan, en erfaren, mångsidig och professionell inom säkerhetsbranschen. Med en imponerande bakgrund som sträcker sig tillbaka till 1987 när han började som väktare har han ständigt utvecklat sin karriär och idag har han landat som specialistsäljare inom passersystem hos oss. Utöver yrkeslivet så spenderar Morgan gärna kvalitetstid med familj och barnbarnen eller svepandes genom kurviga landsvägar på motorcykeln.

Vad är din bakgrund och tidigare erfarenheter som lett dig till Teletec?

Jag har jobbat i säkerhetsbranschen sedan 1987, då jag började som Väktare och Hundförare på Securitas i Stockholm. Efter några år hade jag testat olika roller och till slut 1997 började jag som säljare av bevakningstjänster. Därifrån har jag fortsatt med försäljning i olika roller och former. Bortsett från 5 år inom Energisektorn med elavtal, laddstolpar och solceller så har jag varit inom säkerhet, sedan 2017 har det varit fokus på teknikförsäljning. De senaste åren har jag varit hos en tillverkare inom branschen och det ledde till att jag började här på Teletec.

Intressant, tack för det! Kan du berätta lite kort om dig själv och om du har några intressen utanför arbetet?

Jag har 2 st vuxna barn samt 3 st barnbarn. Bor i hus med en sambo. Jag har varit en engagerad hundmänniska under många år men har inte hund längre utan nu sedan 10-12 år tillbaka är det mer motorcykelåkning som står på agendan. Tillsammans med min sambo så reser vi en del och gärna då med motorcykeln. Jag är också med barnbarnen en del, gör då gärna skogsturer där vi kan grilla korv och upptäcka naturen på olika sätt. Jag är även engagerad i några föreningar, bland annat som ordförande i en förening för en Yamahamodell som heter FJR1300.

Berätta om din roll och vad du ansvarar för här på Teletec?

Jag är Specialistsäljare inom passerkontroll och ansvarar för varumärket Paxton. Jag hjälper våra kunder med bra och enkla lösningar för olika dörrmiljöer med kortläsare, porttelefoner och kameror i anslutning till detta.

Vi är så glada att du har börjat hos oss, men vad ser du mest fram emot med hösten arbetsmässigt?

I närtid är det en del utbildning på systemen som står på agendan. Det blir resor till England och därefter blir det många kundbesök samt att vi beger oss ut på en ny Paxton Tech Tour under oktober och november. Sectech-mässan i Stockholm den 24–25 oktober blir också rolig att medverka på.

Och till sist.. vad gör du helst av allt en ledig dag?

En ledig dag.. då tar jag gärna ut någon av mina motorcyklar och gör en långtur på roliga kurviga vägar till ett fint ställe där man kan njuta av gott kaffe eller äta en god måltid. Det skulle också kunna vara att ta med en termos och korv ut i skogen och njuta av naturen, oavsett vilken årstid det är.

Det låter som ett underbart sätt att tillbringa en ledig dag, Morgan. Tack för att du tog dig tid att dela lite om dig själv och svara på våra frågor!
Återigen, varmt välkommen till team Teletec! Vi ser med spänning fram emot de framsteg och initiativ som du kommer att bidra med.

Foton: Privata

10 Aug, 2023
Skrivet av: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT