Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
  1. Lisa Törnbrant
    07 May, 2024
  2. Lisa Törnbrant
    30 Apr, 2024
  3. Lisa Törnbrant
    16 Apr, 2024
Välkommen John Lundberg

Välkommen John Lundberg

13 Oct, 2022
Lisa Törnbrant

Varmt välkommen John till Teletec! 

Det är med glädje vi presenterar Teletecs senaste tillskott – John Lundberg.
John började hos oss i början på oktober som specialistsäljare inom inbrott. Nedan kan du bland annat få ta del av hans otroliga intresse för teknik som gärna implementeras på hemmaplan, att han jobbar extra som DJ och även kör en del roadracing.

Berätta lite kort om dig själv, intressen och vad du jobbat med tidigare?

Tja! John här, började här på Teletec i början av oktober. Större delen av mitt arbetsliv har jag tillbringat som servicetekniker och systemspecialist där jag arbetat tätt med kunder, utvecklat integrationer för kundspecifika system samt utbildat kunder och kollegor. Innan jag kom till Teletec arbetade jag som konsult inom elteknik där jag gjorde allt från projektering till att skriva förfrågningsunderlag och andra handlingar.
På min fritid sysslar jag gärna med musik då jag sedan dryga 12 års tid ”snurrat plattor” på nattklubbar runt om i Sverige vilket jag fortfarande gör under helgerna. Har även kört en del roadracing, dock har jag paus från detta nu då tiden inte riktigt räcker till.

Vad kul att få lära känna dig lite mer, så intressant! Men hur kommer det sig att du började på Teletec då?

Jag hamnade på Teletec då jag under flera år arbetat med säkerhet och Teletec är som känt ett väletablerat namn inom branschen med ett gott rykte om sig. När möjligheten att ta mig an rollen som specialistsäljare för inbrott dök upp kände jag att denna utmaning är något som skulle sitta som handen i handsken för mig med tanke på min erfarenhet från branschen och att jag finner ett stort nöje med att skapa/utveckla relationer.

Vi är så glada att du började hos oss. Berätta gärna om dina främsta uppgifter på Teletec?

Mina främsta uppgifter här på Teletec är att genom mina erfarenheter från säkerhetsbranschen utveckla och växa vår affär inom inbrottslarm samt även driva produktutvecklingsfrågor ihop med produktavdelningen.

Vad tror du att du kommer kunna bidra med till Teletec och våra kunder?

Jag kommer kunna bidra med mitt stora driv och engagemang. En gedigen teknisk kunskap om säkerhet och tekniska system som jag samlat på mig under många års tid dels genom jobb, dels privat då jag tycker teknik är oerhört roligt och implementerar gärna mycket i mitt eget hem.

Och en sista fråga, vad gör du helst av allt en ledig dag?

Umgås med min sambo och eller mina vänner, om det är gött väder så är inte en öl fel i gott sällskap på någon trevlig uteservering. Mer komplicerad behöver inte en ledig dag se ut för min del.

Varmt välkommen John, vi är så glada att just du har blivit en del av Team Teletec!

13 Oct, 2022
Skrivet av: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT