Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
  1. Lisa Törnbrant
    07 May, 2024
  2. Lisa Törnbrant
    30 Apr, 2024
  3. Lisa Törnbrant
    16 Apr, 2024
Välkommen Jimmy Lundborg till Teletec

Välkommen Jimmy Lundborg till Teletec

02 Feb, 2022
Tobias Carlsson

Vi välkomnar idag Jimmy Lundborg till team Teletec och rollen som produktspecialist inom kameraövervakning. En härlig nyhet att få starta februari med och fantastiskt att vi nu har några av branschens vassaste CCTV-experter i vårt team. 

Jimmy kommer senast från ADI Global Distribution där han varit en tydlig profil inom CCTV-området.  

 

Många av oss känner redan till dig men berätta kort vem Jimmy Lundborg är? 

Jag har jobbat ungefär 10 år i säkerhetsbranschen, med fokus på försäljning och support av CCTV-system. Under min tid har jag arbetat med de flesta varumärken, leverantörerna, programvarorna, vilket ger mig en bra grund för att ta Teletec till nästa steg som distributör av kameraövervakning och förstärka den avdelningen.

 

Hur känns det att vara tillbaka på Teletec?

Det känns fantastiskt och roligt att vara tillbaka. Det är några år sen jag arbetade här sist, men det är kul att vara här igen och jobba med gamla kollegor. Jag känner mig redan som en i gänget, och jag ser fram mot att komma i gång med arbetet.

 

Vad kommer du kunna ge våra kunder?

På Teletec kommer jag att ha en delad roll. Jag kommer att jobba med produktsortimentet och produktutveckling tillsammans med Mikael Salin, och även stötta våra säljare och vår support vid behov. Utöver produktarbetet, kommer jag även att hjälpa till med utbildning och assistera våra danska och norska kollegor.

 

Än en gång, varmt välkommen Jimmy, du kommer göra stor skillnad för oss och våra kunder! 

02 Feb, 2022
Skrivet av: Tobias Carlsson
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT