Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
  1. Lisa Törnbrant
    07 May, 2024
  2. Lisa Törnbrant
    30 Apr, 2024
  3. Lisa Törnbrant
    16 Apr, 2024
Sectech 2023

Sectech 2023

25 Oct, 2023
Lisa Törnbrant

Sectech-dagarna har nu kommit till sitt slut, och vi på Teletec vill tacka er alla som tog er tid att hälsa på oss i vår monter!

Montern var ständigt livlig och pulserade av aktivitet. Det är så fantastiskt att se så många som är engagerade av de nyheter och spännande produkter som vi har att erbjuda. 
Vi tycker att det har varit fantastiskt givande dagar tillsammans med er!

Vi vill även tacka er som besökte vår partners monter, 06:45, där Jimmy tillsammans med våra vänner, Maria, Paul och Bram stod och presenterade VCA-kameror och Network Optix. Er entusiasm gjorde den montern minst lika pulserande!

För er som missade Sectech eller vår monter personligen, har vi något speciellt att dela - en film tillsammans med Teletecs säljchef Stina. Hon hade möjlighet att intervjua några från branschen och prata om deras expertisområden, inklusive Robert från JCI om IQ-panel och vår egen Morgan om Paxton passersystem. Stina hade även givande samtal med vår supporttekniker Adam, och sist men inte minst med Jimmy i monter 06:45 som delade med sig av sin kameraexpertis gällande VCA och Network Optix.

Tack återigen för att ni bidrog till att göra Sectech-dagarna till en succé. Vi ser spänt fram emot vad framtiden har att erbjuda!

Vi vill även rikta ett stort grattis till Optex som tog hem vinsten av produktpriset Detektor International Award 2023 som ni kan läsa mer om här!

Se videon med Stina nedan:

Sectech-mässan i bilder: 

25 Oct, 2023
Skrivet av: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT