Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
 1. Lisa Törnbrant
  07 May, 2024
 2. Lisa Törnbrant
  30 Apr, 2024
 3. Lisa Törnbrant
  16 Apr, 2024
 4. Lisa Törnbrant
  11 Apr, 2024
Hantera flera anläggningar med Paxton10 och Multi-site

Hantera flera anläggningar med Paxton10 och Multi-site

27 Apr, 2021
Tobias Carlsson

Hantera flera anläggningar på ett system med den senaste programuppdateringen för Paxton10.

Paxtons kombinerade plattform för videohantering och tillträdesstyrning Paxton10, har fått en ny innovativ och efterlängtad uppdatering. Det prisbelönta systemet möjliggör nu för administratörer att hantera flera anläggningar som når över städer, länder och till och med kontinenter.

- En server – kostnadseffektiv lösning utan licenskrav för att hantera flera anläggningar
- 100 anläggningar – utöka ditt system på global nivå
- Upp till 1000 dörrar och 1000 kameror – skalbar åtkomst och videohantering
- Upp till 50 000 användare – ditt system kan växa med dina behov

 

Se filmen nedan för att lära mer om funktionaliteten med "Multi-Site".

 


Paxton10 är det senaste och mest kraftfulla systemet som utvecklats av den internationella säkerhetstillverkaren Paxton. Det lanserades först i Storbritannien 2019 och är nu tillgängligt för Paxtons kunder i Irland, Frankrike, Tyskland, Skandinavien, Sydafrika, Benelux och USA. Det nya systemet är kritikerrosat av branschexperter samt är en favorit för Paxton-installatörer.

En Paxton-installatör och Seen Services VD, Bradley Lucas, sa följande om Paxton10: ”Tack vare dess enkla installationsprocess är detta lösningen vi använder oss av för åtkomstkontroll. Systemet kan enkelt hanteras var som helst. Våra ingenjörer älskar att använda det, liksom våra kunder.”

 

Paxton har utvecklat och uppdaterat Paxton10 baserat på feedback i realtid från installatörer och slutanvändare. Detta för att maximera systemets framtida potential för att företag med flera anläggningar ska kunna expandera samt för offentliga utrymmen som skolor eller vårdinrättningar. Installatörers och kundernas behov är det som fortsätter att guida Paxton10, vägvisare med sitt unika kombinerade system som nu kan hantera flera anläggningar.


Genom att använda Paxton10 molntjänster är det nu möjligt för en enda Paxton10-server att hantera upp till 100 anläggningar. För att ansluta anläggningarna via den användarvänliga webbaserade programvaran används en aktiveringskod för att helt enkelt identifiera en Paxton10 styrenhet vid destinationen, sedan sköter systemet resten. Funktionen Multi-site i Paxton10 kan ställas in på några minuter även med begränsad teknisk kunskap. Det behövs inte ett VPN eller någon ytterligare infrastruktur.


Även om man lägger till Multi-site kan ett enda Paxton10-system fortfarande stödja upp till 1000 dörrar och 1000 kameror. Platsadministratörer kan lägga till upp till 50 000 användare utan ytterligare licensavgifter. Detta gör systemet kostnadseffektivt och är kontinuerligt skalbart med en enkel knapptryckning på Paxtons smart utformade programvara.
Thomas Faith, produktchef för Paxton10 förklarar: ”Det mest imponerande med Multi-site är dess rena enkelhet. Enkelt underhåll och installation har varit vårt mål under hela utvecklingen.”


”Nätverk och att uppnå anslutning mellan anläggningar kan vara väldigt komplicerat eftersom det finns en uppsjö av teknik att hantera. Med Multi-site finns allt det i bakgrunden. Vad installatören eller användaren ser är helt problemfritt eftersom vi verkligen har gjort användbarheten intuitiv och sömlös.”


För mer information om hur Paxton10 Multi-site fungerar kan du besöka systemsidan för Paxton10 på Paxtons webbplats här eller kontakta gärna oss på telefon: 08-602 16 00.

27 Apr, 2021
Skrivet av: Tobias Carlsson
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT