Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
  1. Lisa Törnbrant
    07 May, 2024
  2. Lisa Törnbrant
    30 Apr, 2024
  3. Lisa Törnbrant
    16 Apr, 2024
NookBox - Cloud uppdatering

NookBox - Cloud uppdatering

Viktigt meddelande gällande NookBox

Vi har uppdaterat NookBox cloudet, och i detta sammanhang har vi gjort en förbättring gällande övervakning av kommunikation. Tyvärr har detta inte gått helt felfritt och vissa kunder har fått felaktiga meddelanden om kommunikationsfel.

Tidigare var "Periodiskt test" ett meddelande som berättade att allt var bra med kommunikationen. Detta meddelande ersätts nu av ett meddelande som bara kommer om det är problem med kommunikationen.

Som ett resultat av detta är det nu viktigt att "Periodiskt test" aktiveras och ställs in på 12 timmar eller 1 dag. Det står "12 timmar" i default, men många ändrar detta till exempelvis "AV" eller "1 vecka" för att inte ta emot testmeddelanden i tid och otid. Du kommer nu inte längre få dessa meddelanden, men du kommer istället att få ett meddelande om det finns ett fel i kommunikationen.

Om du har ställt in "Periodiskt test" till "AV" får du ETT meddelande om "Ethernet-fel".
Efter detta får du inte längre några felmeddelanden, även om kommunikationsproblem skulle uppstå efteråt. Det är därför viktigt att ändra programmeringen på dessa system för att uppnå maximal funktionalitet.

Om du har ställt in "Periodiskt test" intervallet till ÖVER "1 dag" får du ett meddelande om "Ethernet-fel" 25 timmar efter varje periodiskt test.
Det är därför viktigt att ändra programmeringen på dessa system, för att undvika onödiga felmeddelanden och uppnå maximal funktionalitet.

Om du uppdaterar till den senaste firmware (0.0.2.25D) på centralenheten kommer du också att kunna skilja mellan kommunikation via Ethernet och GSM. Du kommer således att kunna meddelas om GSM-fel och Ethernet-fel separat.

Om du har ställt in Push-inställningarna i ditt konto att bara ta emot "Larm", (för att undvika att ta emot periodiska testmeddelanden) kan du nu ändra detta till "Alla" för att få meddelanden om kommunikationsfel. Periodiska testmeddelanden kommer inte längre att visas som push eller e-post, och de loggas inte heller i händelseloggen.

 

Periodiskt test går dock som vanligt till larmcentral.

 

Ladda ner bulletin här >>

 

Med vänliga hälsningar

Team Teletec

COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT