Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
 1. Lisa Törnbrant
  07 May, 2024
 2. Lisa Törnbrant
  30 Apr, 2024
 3. Lisa Törnbrant
  16 Apr, 2024
 4. Lisa Törnbrant
  11 Apr, 2024
Många möjligheter med Paxton passersystem

Många möjligheter med Paxton passersystem

17 Dec, 2021
Tobias Carlsson


Att jobba med Paxtons breda portfölj innebär att man får tillgång till passerkontroll, porttelefoni, videoövervakning och trådlösa dörrhandtag i ett och samma varumärke. Paxton har produktlösningar som lätt kan anpassat för att möta dina och kundernas behov för en rad olika sektorer och miljöer.

 

"När jag presenterar funktionaliteten med multisite där kunderna kan administrera flera olika system på olika orter ser många stora kostnadsfördelar och en enkelhet som är svårslagen"  Patric Ahlgren, specialist inom passersystem på Teletec

Passerkontroll

Net2 och Paxton10 har båda ett brett funktionsregister och en robust hårdvara, allt för att erbjuda ett säkert, bekvämt och flexibelt sätt att kontrollera tillträde till fastigheter.
Paxton10 inkluderar även videohantering för en komplett säkerhetslösning på en enda plattform. Med Net2 kan du även öka funktionaliteten genom att integrera med andra system som CCTV eller brand- och inbrottslarm.

Kameraövervakning

Videoövervakning med Paxton10 ger en ökad säkerhet genom en visuell överblick av vad som sker på en plats, kombinerat med möjligheten att styra åtkomst och människors rörelse.
Programvaran gör det enkelt att komma åt videofilmer med ett brett utbud av funktioner, inklusive rörelsedetektering, videoexport, bokmärken och smart sökning. Filmen kan också länkas till åtkomsthändelser för att ge en omfattande registrering av beteende från en besökare och fordon på den aktuella platsen.

Trådlösa dörrhandtag

Paxtons utbud av trådlösa dörrhantag, PaxLock Pro, är designade med en inbyggd säkerhet och kan installeras enskilt eller som en del av en bredare Net2- eller Paxton10-lösning.
De elektroniska handtagen kommunicerar trådlöst, vilket minskar kabeldragningen och gör dom enkla att montera på en befintlig dörr, vilket sparar installationstid.

Porttelefoni

Med Paxtons video- och porttelefoniserie Entry får man snabbt en kontroll och vetskap av vem som knackar på. Entry-serien har en rad porttelefoner och monitorer som både är tilltalande designmässigt och kostnadseffektiva för att passa många olika aktörers behov.

Porttelefonisystemet kan vara ett utmärkt komplement till ett befintligt Net2 eller Paxton10 passersystem, eller användas som fristående lösning.

Vi är stolta över våra lösningar med Paxton passersystem och vi presenterar gärna lösningen för dig digitalt eller om vi får komma och besöka er och demo i en live miljö.

Vår specialist inom passersystem Patric Ahlgren har många års erfarenhet av säkerhetsmarknaden, så ta gärna chansen att boka upp ett möte med honom!

Patric Ahlgren

Patric Ahlgren

Specialist Passersystem
17 Dec, 2021
Skrivet av: Tobias Carlsson
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT