Magazine

Nyheter och artiklar om säkerhetsprodukter
Just nu:
 1. Lisa Törnbrant
  07 May, 2024
 2. Lisa Törnbrant
  30 Apr, 2024
 3. Lisa Törnbrant
  16 Apr, 2024
 4. Lisa Törnbrant
  11 Apr, 2024
Vi välkomnar en ny kollega - Jack Norling

Vi välkomnar en ny kollega - Jack Norling

10 Jan, 2024
Lisa Törnbrant

Vi är glada att presentera vår nya kollega till Team Teletec - Jack Norling!

Jack är en erfaren installatör med en bakgrund som ger honom ett mångfaldigt perspektiv och en förmåga att intuitivt förstå och möta kundens behov direkt på fältet. Hans erfarenhet som elektriker har inte bara försett honom med teknisk expertis utan också med insikter om de praktiska utmaningar som kan uppstå i en verklig driftmiljö.

Med Jacks erfarenhet och intresse för att tillhandahålla korrekta svar och effektiva lösningar inom områden som kameraövervakning/CCTV och passersystem gör honom till en värdefull tillgång för vår supportavdelning här på Teletec. Hans dedikation att möta kundens behov, kombinerat med hans tekniska kompetens, gör honom till en pålitlig resurs när det gäller att stärka vår kapacitet att erbjuda kvalitativ support och skräddarsydda lösningar.

 

Låt oss lära känna Jack lite mer:

Vad är din bakgrund och tidigare erfarenheter som lett dig hit till Teletec?

Jag studerade till elektriker på yrkeshögskola och har sedan dess jobbat som elektriker sedan 2016. Nu fick jag möjligheten att kliva vidare i yrkeslivet och testa på att vara en del av supportteamet.

Intressant, skulle du kunna berätta lite kort om dig själv och om du har några intressen utanför arbetet?

Mitt liv kretsar mest runt olika sorters sporter. Jag utövar ishockey på vintrarna och golf på somrarna. Utöver det spenderar jag mycket tid med vänner och min flickvän, antingen ute på restaurang eller hemma med god matlagning.

Vilken trevlig balans mellan aktivitet och återhämtning! Men vad kommer du bidra med på supporten här på Teletec tror du?

Med min bakgrund som installatör tror jag att jag kan bidra genom att se kundens perspektiv i olika situationer. Dessutom kommer jag att göra mitt yttersta för att kunna ge kunden de svar de söker.

Det låter utmärkt! Vad ser du mest fram emot jobbmässigt 2024?

Jag ser fram emot att utveckla mina kunskaper inom passerkontroll och cctv-området för att skapa en bred kunskapsbas och därigenom kunna ge snabbare svar till kunderna som ringer in till supporten.

Slutligen, vad gör du helst en ledig dag?

En ledig dag består helst av någon dagsaktivitet med vänner eller familj. Att ge sig ut på havet och åka båt har sin speciella charm, och att lägga till i en hamn för att njuta av mat och dryck är aldrig fel.

 

Det låter inte helt fel att tillbringa en ledig dag ute till sjöss med gott sällskap! Tack till dig, Jack, för att du tog dig tid att svara på dessa frågor, och återigen varmt välkommen till teamet!

10 Jan, 2024
Skrivet av: Lisa Törnbrant
COPYRIGHT © 2024. TELETEC CONNECT