Laddar ...

Illuminator White Light Raylux RL25-120

Raytecs marknadsledande vitljuspaneler är speciellt anpassade för kamerainstallationer utomhus för att säkerställa användbara färgbilder även i mörker. Vitljuspanelerna använder unika LED dioder som säkerställer lång livstid och rätt ljustemperatur. Korrekt ljus ger inte bara bra bilder men det gör också att kameran kan använda sig av en snabbare slutartid och därmed generera skarpare bilder vid rörelse och bibehålla önskad bildtakt. Tänk på att inte placera belysningspaneler i kamerans synfält då de genererar motljus och i värsta fall försämrar bilden!

Produktnummer: 112504
Lagertyp: Beställningsvara
Artikeln är en beställningsvara. Ingen returrätt.
I Lager

Raytecs marknadsledande vitljuspaneler är speciellt anpassade för kamerainstallationer utomhus för att säkerställa användbara färgbilder även i mörker. Vitljuspanelerna använder unika LED dioder som säkerställer lång livstid och rätt ljustemperatur. Korrekt ljus ger inte bara bra bilder men det gör också att kameran kan använda sig av en snabbare slutartid och därmed generera skarpare bilder vid rörelse och bibehålla önskad bildtakt.

Tänk på att inte placera belysningspaneler i kamerans synfält då de genererar motljus och i värsta fall försämrar bilden!

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Specifikationer
Produktnamn Illuminator White Light Raylux RL25-120
Tillverkare RAYTEC
Belysningstyp Vitljus
Spridningsvinkel (max) 120°
Spridningsvinkel (min) 120°
Strömförsörjning 230V AC
Strömförbrukning 15W
COPYRIGHT © 2021. TELETEC CONNECT